bli smal på 4 veckor Effekt av mental seghet på viktminskning hos en nationell viktminskning grupp

gå ner i vikt fort Effekt av mental seghet på viktminskning hos en nationell viktminskning grupp

Produkttyp: Konferens eller Workshop-bidrag (Presentation) Produktstatus: Live ArchiveAbstractAdhering a till dietprogram för att gå ner i vikt kan vara utmanande. Individuella skillnader föreslås för att påverka anslutningen till hälsosamma livsstilsbeteenden. En sådan skillnad, som ännu inte har undersökts i relation till dietadhäftning, är mental seghet (MT). träning). Förknippade med att upprätthålla kontrollen över ens livsriktning tenderar mentalt hårda individer att uppmuntra sitt engagemang och förtroende för att sträva efter att nå sitt mål trots rådande omständigheter, betrakta utmaningar som ett tillfälle att utveckla snarare än som ett hot. Därför är syftet med Denna undersökning var att undersöka förhållandet mellan MT,
bli smal på 4 veckor Effekt av mental seghet på viktminskning hos en nationell viktminskning grupp
vidhäftning och framsteg i en nationell bantningsklubb. Sammanfattningsvis kompletterade 420 medlemmar av en nationell bantningsklubb online frågeställningar för att bedöma MT och äta identitet (antyder dietens hälsa). Frågeformulär kompletterades på tre och sex månader. Närvaro och kroppsvikt noterades vid veckomöten. Dataanalys involverade bivariata korrelationer. En svag signifikant korrelation observerades mellan MT och närvaro (r = 0,101; p0,05). Dessa resultat beror kanske på viktminskningen Klubben kompenserar för lägre MT genom robusta stödsystem. Därför skapas en takeffekt som begränsar skillnaden e i viktminskning mellan höga och låga mentalt hårda individer. MT är signifikant korrelerad med hälsosam ätning (r = .307;
bli smal på 4 veckor Effekt av mental seghet på viktminskning hos en nationell viktminskning grupp
s.