att gå ner i vikt snabbt Edmonds Fitness Corner

middag under 500 kcal Edmonds Fitness Corner

Cheryl Wolotira Jag är nästan där. Jo, jag går verkligen över det första där de första 10 pund jag ställde som mitt ursprungliga mål. När jag kom till det målet satte jag mig målet om totalt 20 pund innan vi lämnade till Europa (på måndag!). Det sista envisa pundet vann bara inte, men inte heller jag. Jag kommer nästan alltid gå ner i vikt när vi reser eftersom vi vanligtvis är mycket aktiva, så jag antar att jag bara måste lämna den sista lilla i Italien eller Frankrike. De kan behålla det.

Ser tillbaka på de senaste nio månaderna, 19 pund och 2 045 695 steg (ja det är verkligen det antal min FitBit har spelat in). Jag har insåg att tanken på att förlora punden och att träna är mycket svårare än att faktiskt komma ut och gör det. Det är så enkelt att komma in i en oändlig slinga av Scarlett O ‘Hara ism. ‘Jag kommer att tänka på det imorgon.’ Som många människor är jag inte riktigt en fläkt av motion, så det är väldigt enkelt att komma med en massa ursäkter att inte gå ut. ‘Det regnar.’ ‘Jag måste kasta tvätten.’ ‘Efter att jag fått alla Hay Day-grödorna skördas på min iPad.’ Jag är säker på att du också har några dumma ursäkter. Det är verkligen lättare att inte tänka på det, sätta iPad iväg, glöm tvätten (det kommer fortfarande vara där när du kommer tillbaka), sätt på ditt regnväxel och kom bara ut. Jag har också insett att jag njuter av känslan av prestation när jag har avslutat en promenad. Jag tycker om att tänka på det som vanquishing, vilken tecknare Matthew Inman (AKA, The Oatmeal) kallar ‘The Blerch’, den delen av dig som bara vill sitta på soffan med en påse chips, binge titta på något hemskt

Som jag har nämnt tidigare hjälper distraheringar. Jag har lyssnat på några riktigt bra böcker under de senaste 9 månaderna. Några stinkers också, men det kan förväntas. Just nu lyssnar jag på Tom Brokaws ‘The Greatest Generation Speaks’, hans uppföljare till ‘The Greatest Generation.’ Jag rekommenderar det starkt. Motivatorer hjälper till med träningen och jag hittade nyligen en träningsapp som heter Charity Miles som kommer att spåra ditt avstånd och för varje mil som går, rides eller körs, kommer en av sina företagspartners donera pengar till en av flera välgörenhetsorganisationer som har anmält sig till organisationen . Det är en tillfredsställande känsla att veta att medan du är ute gör något för dig själv, hjälper du andra. Hittills har Humana och Johnson Johnson donerat $ 9,20 till Alzheimers Association och National Parks Foundation! Varje steg räknas !! Ett annat slag mot Blerch.

Så nu när mitt viktmål är nästan där, är det dags att se framåt. Min ursprungliga orsak till att göra detta borde ha varit för bättre hälsa och allt det, men det var inte. Min ursprungliga orsak var så att när vi tog av på vår europeiska lark ville jag kunna njuta av de goda matarna och vinerna och ändå kunna sätta ihop mina kjolar. Jag är bra, nu!

Vi är mycket glada över denna resa. Allt började förra vintern när vi tittade på ‘Rush’, filmen om Formel 1-föraren Niki Lauda. Jag nämnde tillfälligt att det kan vara kul att gå till en F1-race, och det var allt som behövdes för att ställa in hjulet i rörelse. Vi går till italienska Grand Prix i Monza och spenderar sedan ett par veckor på att utforska Frankrike, inklusive Avignon, Carcassone, Britany, D Day stränderna och Chartres. Vi flyger Island Air, så på vägen hem, tar vi tre dagar att besöka Island också.

Så, det är dags för mig att börja packa, men innan jag avslutar denna uppsats vill jag ge dig en fråga att tänka på: vad kan du göra för att ‘slå Blerch?’

Används med tillstånd av Matthew Inman. Tänk på att komma in i hans Carnation ‘Beat The Blerch’, menar jag verkligen. Nästa år. I år säljs ut.

Av Cheryl Wolotira

Det här är det senaste i en serie fitnesskolumner av Cheryl Wolotira, en pensionerad pedagogisk tekniker och gymnasielärare. Hon är gift, mor till två vuxna barn och tre Labs. Cheryl älskar att läsa, är en ivrig resenär, en entusiastisk konsument av teknik, och är passionerad om mat och vin, vilket är anledningen till att hon måste träna.

Cheryl jobbar med Pritam Potts, ägare av Edmonds-baserade Advanced Athlete LLC, för att nå sina fitnessmål.

Senaste kommentarerJudy Baker på Flyttningsdag för Edmonds School District Veterans Memorial Min farbror Gilbert Tusty är listad på minnesmärke. Hans föräldrar (mina farföräldrar) är också begravda på Edmonds kyrkogård. Tack.

Dan Palmer på scen i Edmonds: Kingfisher cameo Du kan jämföra markeringar på 2 med den jag tog med hennes mun öppna sittande på laxskulpturen.

Linda Mae på Exploring Spain’s Andalusia RegionJulie, Detta är en underbar, fullständig beskrivande, om än kondenserad historielektion. Min man och jag har studerat detta i detalj.

Joy Henry på Bird Lore: Northern Harrier Tack för informationen! Jag bor i South Louisiana och har sett en massiv manlig Harrier runt vårt hus.

Darrol Haug on Chase pekar på lagstiftningsvinster, tar upp bekymmer om vapen och skatter under lördagshallen Hallen. Chase är alltid intressant att vara i en offentlig miljö. Hon är fri med och uppriktig om henne.

Darrol Haug on Chase pekar på lagstiftningsvinster, tar upp bekymmer om vapen och skatter under lördagens stadshus. Frågor kan skrivas och moderatorn skulle läsa frågan. Jag skrev en fråga som frågade Sen Chase om.

Darrol Haug on Chase pekar på lagstiftningsvinster, tar upp bekymmer om vapen och skatter under lördagshallen. Om vi ​​skulle koncentrera våra energier på hur vi spenderar våra pengar skulle vi noga kunna göra mer för att göra.

Darrol Haug on Chase pekar på lagstiftningsvinster, tar upp bekymmer om vapen och skatter under lördagshallet. En av hennes poäng var att diskutera rollen som provisioner gentemot byråer. Hon gjorde också poäng om vårt fiske.

Darrol Haug on Chase pekar på lagstiftningsvinster, tar upp bekymmer om vapen och skatter under lördagshallen Hallen. Chase hade räkningen tillgänglig för alla att läsa och ta en kopia hemma. En snabbläsning gör det inte.

Darrol Haug on Chase pekar på lagstiftningsvinster, tar upp bekymmer om vapen och skatter under lördagens stadshus. De kunde inte komma överens om vad man ska göra om inkomstförlusten till ST3.

Kommenterar PolicyVi välkomnar kommentarer på alla inlägg i My Edmonds News. För att uppmuntra en konstruktiv samhällsdialog måste alla kommentera använda sina riktiga namn,
att gå ner i vikt snabbt Edmonds Fitness Corner
först och sista. Kommentarer från användare med namn som inte följer denna policy kommer att tas bort. SÄND NYHETER.