vill gå ner i vikt snabbt En naturlig viktminskning alternativ

gå ner 5 kilo snabbt En naturlig viktminskning alternativ

GRAND RAPIDS, Mich (WOOD) Vi i mitten av sommaren och därmed betyder shorts, sundrasser och baddräkter. Christopher Millerhas en lösning som inte kräver kirurgi.

Lipo Light är ett helt naturligt, icke-kirurgiskt alternativ till fettsugning. Det finns ingen blåmärken eller svullnad, inga droger, inga biverkningar och ingen nedsatt tid. Det använder elektromagnetiskt ljus för att tvinga fettceller att öppna, vilket gör att fettet kan fly. Fettcellerna tömmer och krymper,
vill gå ner i vikt snabbt En naturlig viktminskning alternativ
vilket leder till omedelbara resultat. Patienter kan se upp till fyra tum förlorade med bara en behandling!

Lipo Light är avsedd för personer som behöver lite hjälp med problemområden, som midsektionen, överarmarna eller baksidan. Det är också bra om du har förlorat mycket tyngd och har lite lös hud. Behandlingsprocessen är vanligtvis tio sessioner och har en kumulativ effekt.

För dem som är intresserade av att lära sig hur man kan gå ner i vikt och inches, ring (616) 3286130 för att prata om att delta i ett gratis seminarium. Du kan få aLipo Light behandling för endast $ 59 (normalt $ 299). Om linjerna är upptagna, vänligen ringa.

Utvalda på åttaWestSee Stanley Cup i Kalamazoo ikväll Din resa till viktminskningAmerican Idol: Resan börjar söndag på My ABC WOTV 4Friday, 9 mars på åttaWest ‘Våren framåt’ för brandsäkerhet

Informationen,
vill gå ner i vikt snabbt En naturlig viktminskning alternativ
råden och svaren som visas i Ask The Expert-sektionen är de enskilda sponsorerna och inte WOOD TV8 / LIN Television Corporation. WOOD TV8 presenterar detta innehåll på uppdrag av varje deltagande Fråga Expert sponsor.