viktminskning tips En ny friskare livsstil

gå ner i vikt snabbt och enkelt En ny friskare livsstil

Som vi alla vet från erfarenhet är det enkelt att göra ett nytt år. Stickning med det, och faktiskt uppnå ditt mål är svårt mycket hårt. Speciellt om ditt mål är att gå ner i vikt. Vi vet att det finns fem saker som gör att människor blir viktiga: det är vad de äter och dricker, det är deras övning och hur de hanterar sin stress, sömn och mediciner. Det verkar som om varje år kommer många människor på nytt år s resolutioner för att leva en hälsosammare och aktiv livsstil. Men i februari eller mars har många av oss givit upp de målen.make resolutioner för att vi vet att 95 procent av människor kommer att bryta sin upplösning inom de första 30 dagarna. rekommendation till dig är att du löser för att bli friskare i år, säger bariatric kirurg Dr. Lloyd Stegemann.Så vad är det första steget att leva hälsosammare? själv idag och vet vad ditt kroppsindex är. Om ditt kroppsindex är 35 eller över, betrakta bariatrisk kirurgi starkt. Det är det mest effektiva sättet att gå ner i vikt och bibehålla det på lång sikt, säger Dr. Stegemann. Om operation inte är för dig, har Dr. Lloyd Stegemann 5 rekommendationer för dig. ta bort chips, th e godis, ta bort alla de saker som är frestande för dig. Bli av med flytande kalorier i år. Det betyder att bli av med vanliga sodavatten, juice, mjölk, alla sådana högkaloritypa saker. Kommit att få 7 till 8 timmars sömn en natt. Lär dig lite stressreduceringsteknik. Och det sista, om du verkligen vill gå ner i vikt, nå ut till dina läkare. Det finns många saker vi kan göra får dig att gå ner i vikt, och det finns nya mediciner som finns på marknaden som verkligen är mycket effektiva. Jag kan lova dig att för att gå ner i vikt och hålla ner tyngden, behöver du professionell hjälp. Så sök råd från din läkare, säger Dr Stegemann. Vägen orsakar massor av medicinska problem, från diabetes, högt blodtryck, sömnapné, hela vägen till flera typer av cancer som är direkt relaterade till vikt. Den goda nyheten är att en mycket liten mängd viktminskning kan göra en stor skillnad. Genom att förlora 5 10 pund kan människor se en dramatisk förbättring av deras hälsa. De har lärt sig så mycket om vikt de senaste 5 åren. Vad vi vet är att 60 70 procent av någon vikt är relaterad till genetik. Det är verkligen de 30 40 procent som faktiskt kan kontrolleras, säger Dr. Stegemann.
viktminskning tips En ny friskare livsstil