vad ska man göra för att gå ner i vikt En syn på Ketosis och Atkins

mat för att gå ner i vikt snabbt En syn på Ketosis och Atkins

Grundprincipen för Atkins diet är att ett tillstånd av ketos hjälper dig att bränna dina fettaffärer som energi. Många människor, även de som har låga kolhydrättsdieter, förstår inte helt ketos och varför det fungerar.

De flesta dieter är kalorireduceringsdieter. De hjälper dig att gå ner i vikt, men en del av tyngden är från fett och en del av det är från magert muskelvävnad. Medan du kanske ser mindre ut på skalan, sänker din ämnesomsättning faktiskt. Ju mer muskel du förlorar desto långsammare kommer din metabolism att vara. Detta gör att viktminskning blir svårare och att gå ner i vikt ännu enklare.

Atkins dieten å andra sidan är kolhydratbegränsande. Det skapar ett tillstånd av ketos i din kropp som brinner bara fett, och inte muskler. Den primära källan till din energi för din kropp kommer att vara fet i form av ketoner. Din lever kommer att omvandla fett till ketoner och det kan inte omvandlas tillbaka. Det kommer att utsöndras naturligt.

Ketoner är faktiskt en normalt och effektiv källa till bränsle för människokroppen. De skapas i levern från fettsyror som härrör från nedbrytning av kroppsfett. Dessa visas bara när det saknas glukos och socker. I Atkins diet reducerar du mängden glukos och socker som finns i blodet. Som ett resultat producerar din kropp ketoner för bränsle. När din kropp skapar ketoner kallas det ketos.

Det finns en vanlig missuppfattning att efter en ketogen diet som Atkins är farlig. Sanningen är att att vara i ketos är ett helt naturligt tillstånd. Människokroppen skapar ketoner för att använda som bränsle i frånvaro av glukos.

I Atkins dietboken föreslår Dr. Atkins att använda keto-testremsor för att bestämma ditt tillstånd av ketos under dieting. Dessa små plastremsor hålls i urinströmmen och innehåller en speciell kemiskt behandlad absorptionsdyna. Denna kudde kommer att ändra färg om ketoner är närvarande i urinen. Med närvaron av ketoner kommer remsan att ändra olika nyanser av rosa till lila. Det finns en färgskala på flaskans etikett som hjälper dig att bestämma dina ketonnivåer.

Ketonremsor finns i alla apotek och finns bland diabetikerna. I vissa butiker hålls de bakom räknaren så att du kanske behöver fråga dem. Du behöver inte recept på att köpa dem. När du har öppnat ett paket med ketosremsor har du en hållbarhetstid på 6 månader. Det kan vara till hjälp att markera öppningsdatumet på lådan.

Ketonremsor kommer att låta dig veta om du går rätt på Atkins diet. Om du följer Induktionsplanen till brevet och inte ser lila, oroa dig inte. Vissa människor visar aldrig spårmängder ketoner eller de kan visa strax över minsta raden. Så länge du förlorar vikt och inches så använder du framgångsrikt ketoner. Också, om du bara har utövat några timmar innan du använder remsorna, kanske du inte ser lila.

Vissa dieters kan felaktigt tro att ett mörkt lila resultat på testremsor innebär att de förlorar vikt snabbare. Den mörkaste lila färgen är faktiskt ett tecken på uttorkning. Det betyder att din urin är för koncentrerad och du behöver dricka vatten.

Ketoner kommer från fett i blodet,
vad ska man göra för att gå ner i vikt En syn på Ketosis och Atkins
oavsett om det är fett du äter eller fett som du bränner. Så om du äter en måltid tung i fett och sedan omedelbart använder en testremsa så kommer du att få ett mörkt lila resultat. Använd remsorna som en guide, men häng dig inte på färgen.

Att nå ett tillstånd av ketos är nyckeln till framgång på Atkins diet och det är lika enkelt som att eliminera kolhydrater från kosten. Var noga med att följa ätplanen korrekt och använd ketonprovningsremsor efter behov.

Människor som är intresserade av ovanstående artikel är också intresserade av de relaterade artiklarna nedan:

Hur man förlorar magefett naturligt med växtbaserade bantningstillskott?

Bland de många faktorer som bidrar till magefett hos människor, framgår att långsam metabolism är en av de viktiga faktorerna. Bortsett från denna faktor finns det andra faktorer som olämplig diet, brist på fysisk aktivitet och genetik som bidrar till viktökning hos individer. För dem som letar efter hur man förlorar magefett naturligt, är det bättre att leta efter sätt som hjälper till med att öka metabolismen.

Fettkrympande signal system

Fettkrympningssignalen är det stegvisa bantningsprogrammet som hjälper dig att stänga av din dolda hormonella störning och aktiverar din magsänkande signal som hjälper dig att avlägsna ditt fula fett på bara 10 minuter. Så att du kan synligt se en tonad och trimkropp som är fast vid beröringen utan några långvariga träningspass eller farliga svältdieter. Det är en vetenskapligt beprövad metod och har utvecklats av Derek Wahler CTT.

Ayurvedic Appetite Suppressive Remedies För att minska kroppsvikt Naturligt

När det gäller personer som letar efter sätt att gå ner i vikt, är det populära sättet att förlita sig på aptitdämpande medel. Här när det gäller valet av aptitskyddsmedel bör de personer som letar efter viktminskning vara noga med att välja den som inte kommer att orsaka några biverkningar. Aptitdämpande medel spelar i allmänhet en viktig roll när det gäller att hjälpa män och kvinnor att gå ner i vikt. Men den undertryckande bör vara säker. Slim N Trim kapslar är ayurvediska aptitdämpande medel för att minska kroppsvikt.

Utmärkt, Larry. Tack för att du tagit den nya artikeln katalogtekniken och gör den till max. Jag uppmuntrar alla att fortsätta bidra och bidra regelbundet. Jag kan bevisa att den här webbplatsen redan är en stark katalog på många områden. Kudos till Larry!

Matthew C. Det är fullt av fina små överraskningar som gör hela processen med att skriva,

läsa och publicera artiklar en komplett glädje. Detta är en som kommer ut toppar och slår resten av händerna nedåt.

Eric Garner

Jag gjorde en Google-sökning och kom över din webbplats. Det var precis vad jag letade efter och blev upphetsad att hitta ett så brett utbud av artiklar. När jag lanserar en gratis tidning i en liten stad i Florida ville jag vara så resursfull som möjligt samtidigt som jag fortfarande kan ge något innehåll som är intressant och välskrivet. Din webbplats har alla variabler i mixen. Utmärkt Site träffar alla anteckningar i skalaen typ av tal.
vad ska man göra för att gå ner i vikt En syn på Ketosis och Atkins