träningsprogram gå ner i vikt En stavning som hjälper dig att gå ner i vikt

gå ner i vikt promenader En stavning som hjälper dig att gå ner i vikt

Använd bara denna stavning om du är överviktig eller om du förlorar vikt skulle inte göra dig underviktig. Målet är att vara frisk. behövs:

Ett ljus (rött för hälsa och energi, orange för framgång, gul för mental kraft, grön för skönhet och hälsa, eller vit för allmänt bruk) Papper och en penna (antingen kan vara några av de ovan nämnda färgerna) En charm. Det kan vara en sten eller kristall av någon av de ovan nämnda färgerna. Roskvarts är bra för hälsa och skönhet, och klart kvarts är en bra allroundsten. Sitt före det och fokusera och koncentrera dig själv. Skriv sedan på pappret precis vad ditt mål är. Beskriv vad du vill uppnå och skriv några uppmuntrande ord till dig själv. Kanske rita en bild eller beskriv hur du vill se. Håll sedan charmen upp till lågan och föreställ dig att eldenergin blötlägger in i den. Fokusera noggrant och visualisera detta så tydligt som möjligt. Stå upp med fötterna ihop och rör stenen i pannan. Flytta långsamt ner din kropp hela vägen till fötterna, hela tiden tydligt föreställa sig att du förlorar vikt, njuter av motion och hälsosam mat och är engagerade i ditt mål. Rör sedan på charmen till något område i din kropp där du särskilt vill gå ner i vikt. Visualisera viktsmältningen eller bränna bort. Försök att föreställa dig allt så livligt som möjligt. När du är redo, tala följande ord:

Jag vill gå ner i vikt jag behöver inte

Denna stavning hjälper mig att lyckas

Jag övar,
träningsprogram gå ner i vikt En stavning som hjälper dig att gå ner i vikt
äter hälsosam mat

Jag är löst i åtanke och humör

Jag är mer frisk, det här lovar jag

Jag jobbar för att gå ner i vikt, börjar nu

Stäng din cirkel. Lägg papperet på ett säkert ställe och håll charmen med dig när du kan. När du känner dig själv som vill äta ohälsosam mat, äter för mycket, eller gör andra ohälsosamma val, rör på charmen och föreställ dig att din ohälsosamma önskan försvinner. Om du vill, håll den på pannan och visualisera tankarna som lämnar ditt sinne, som ånga lämnar varmt vatten. Du kan också ta din charm och känna att den fyller dig med energi och motivation att träna eller göra andra hälsosamma val. Sitt med det ofta och meditera, fokusera på framgång och stärka din beslutsamhet. Om du vill kan du också ta ut pappret och titta på det för motivation.

ockult ros gillade thisflameonbaby gillade det här sötkvibean gillade thisghostsanddancers reblogged detta från
träningsprogram gå ner i vikt En stavning som hjälper dig att gå ner i vikt