te för viktminskning En promenad utanför eller träning på en elliptisk eller löpband

tabletter för att gå ner i vikt En promenad utanför eller träning på en elliptisk eller löpband

Den elliptiska eller löpbandet blir lättare på lederna, medan man går eller går utomhus kan erbjuda en varierad terräng. Den elliptiska har en oavbruten cirkelrörelse som möjliggör en träningsfri träning. Detta kan vara ovärderligt för individer med knä, fotled, höft eller ryggskador. Ytmen på en löpband är mer förlåtande än betong och dess konsekventa yta är utmärkt för nybörjare eller skadade vandrare också. Om det inte finns en säker vandringsväg tillgänglig eller optimalt väder, är en löpband eller elliptisk det bättre träningsalternativet.

Ett viktigt övervägande förutom att definiera det önskade målet är att säkerställa att 30-minuters övning sker med lämplig intensitet. Vart och ett av ovanstående val kan producera en jämn kaloriförbränning och kardiovaskulär förbättring genom att manipulera intensiteter. Intensitet kan manipuleras genom att öka eller minska hastigheten, motståndet och lutningen på en maskin, vilket ökar den krävda muskelansträngningen och kommer att bränna ytterligare kalorier.
te för viktminskning En promenad utanför eller träning på en elliptisk eller löpband