måste gå ner i vikt En ny leasing av livet med Slimming World

gå ner i vikt utan diet En ny leasing av livet med Slimming World

För två år sedan deltog Agnes Mulvihill från Coosan en medicinsk möte för knäbyte och fick veta att en operation innebar för stor risk eftersom hon var för överviktig. Det exakta ordet som de använde var och Agnes lämnade mötet mortified.

Hon hörde om Slimming World från sin vän, och var så bestämd att ha denna operation att hon tittade upp sin lokala grupp i Athlone. Hon var dock nyligen änka och var van att gå överallt som en del av ett par med sin man Frank. Så småningom, efter ett stort hopp av mod, gick hon ihop med den 30:30 onsdagskoncernen i Athlone. Hon blev hälsad vid dörren av vänlig konsult Pauline och kände sig lugnt genast.

Senare gick Agnes svårt med att använda en käpp och var orolig att hon inte kunde gå ner i vikt om hon inte kunde träna. Pauline försäkrade henne om att Slimming World var lätt att följa och att genom att göra små enkla förändringar av hur hon handlade, lagade och åt, skulle hon gå ner i vikt. Agnes var glad att upptäcka att hon fortfarande kunde få sin fritidstopp och läckra söndagsrökmiddagar. Hon åt normal, daglig mat utan vägning, mätning eller räkning.

Agnes förlorade två sten mycket snabbt. älska att gå i grupp varje vecka, där jag hittar värme, uppmuntran,
måste gå ner i vikt En ny leasing av livet med Slimming World
förståelse och mest av allt vänskap. Vi delar recept och idéer och har kul, det hjälper verkligen mig att hålla jämna steg, säger Agnes.

De riktigt bra nyheterna kom när hon gick tillbaka till sin läkare som var mest imponerad av hennes viktminskning och omedelbart ordnade henne att gå på väntelistan för operationen. Agnes hade knäet ersatt och har nu förlorat totalt fyra stenar. Hon behöver inte längre hennes käpp, hon går nästan i dörren nu!

Ålder är inget hinder för att gå ner i vikt Alla är välkomna på Slimming World och det fungerar för unga och gamla!

Om du vill gå med eller bara komma med för att se vad som händer, går Pauline varje onsdag i Athlone Springs Hotel klockan 9.30, 11.30, 15.30, 17.30 och 19.30. För mer information,
måste gå ner i vikt En ny leasing av livet med Slimming World
ring Pauline på (087) 1878701.