hur mycket kalorier ska man äta En ny träningstrend gör att du kan använda dig av en gammal hula hoop

dietmat recept En ny träningstrend gör att du kan använda dig av en gammal hula hoop

Hooping är en låg effekt, hög intensitet, rolig träning som använder större, tyngre hula hoops. Fans av den nya cardio-rörelsen attesterar att hopar är lätt, kul och kommer med omedelbara fördelar. Hooping är precis motsatt, säger Tina Hemmerle, ägare till The Happy Hooper Fitness and Fun Studio i Betlehem. uppnå samma fördelar som du kör på samma tid, men du har mycket roligare att göra det. Efter att ha sett de fantastiska fördelarna för sig själv för tre år sedan beslutar Hemmerle att öppna sin egen butik i Betlehem. varje tisdag. Easton Yoga, 524 Northampton St., erbjuder också hooping classes.many människor ville klasser att det blev en nödvändighet att öppna min egen plats, sade Hemmerle. uppfyller alla åldersgrupper, kroppsstorlekar och fördelarna är fantastiska du går ner i vikt, stärker din kärna och får dina leder att röra sig. Men framförallt lämnar folk känslan glad.
hur mycket kalorier ska man äta En ny träningstrend gör att du kan använda dig av en gammal hula hoop