hur man går ner i vikt snabbt En Pollok manens löparskor räddade sin hälsa

gå ner 5 kg på en månad En Pollok manens löparskor räddade sin hälsa

En läkare berättade för Noe Trejo att han var diabetiker i gränsen och han behövde gå ner i vikt för att undvika några allvarliga hälsoproblem. Så han laced upp sina sneakers och började jogga ner Highway 69 dag efter dag. ‘Jag började springa eftersom min doktor sa till mig att jag hade 231 mitt socker. Min vikt 209 pounds. Jag känner mig dålig du vet. . ‘Jag hade mycket smärta i mitt huvud. Han sa till mig att jag måste gå ner i vikt.’ Så Trejo slog upp sina sneakers och slog trottoaren men hans första lopp gick inte som planerat. ‘Min första gång kunde jag inte’ Jag kasta en halv mil eftersom jag har 209 pund. Jag grät, sade Trejo. Men han lät inte hans besvikelse från den första tiden hålla honom av spåret. Istället var han mer motiverad än någonsin. ‘Jag började springa och springade ‘Trejo sa.’ Jag fortsatte springa. ‘Han har två skruvar i fotleden, men det gör han inte längre.’ Ibland är jag i smärta men det är ingen roll för mig jag fortsätter springa ‘ Trejo sa. Trejo var tvungen att gå ner i vikt för sin egen hälsa, men kärleken till hans familj hindrade honom att flytta mil efter mil. ‘Eftersom jag älskar min familj. Min fru, min pojke, min tjej. Jag älskar dem och jag gör inte vill dö, sa Trejo. Nu är hans missbruk. ‘Jag kör varje dag. Jag kör 11 miles, 13 miles varje dag, ‘sade Trejo. Och om du kör genom norra Angelina County kan du kanske se honom.’ Jag kör här på 69. Jag gillar att springa på 69 eftersom det är rakt. Jag gillar att kör rakt, säger Trejo. Han har varit en ivrig löpare nu i ett år. Han har förlorat mer än 70 pund och behöver inte ta mediciner. Just nu mår jag bättre. Jag känner mig riktigt bra, säger Trejo. Nu går Trejo ut för utmaningen förutom att hålla sig i form. ‘Jag kör 5k på 24 minuter, säger Trejo. I helgen packar han upp och åker till Mexiko för att köra maraton på slutet av månaden. ‘Jag måste gå i helgen och träna där i Mexiko i minst två veckor, för i Mexiko finns det många kullar’, sa Trejo. Då flyger han tillbaka och kör en 10 K i Lufkin ‘På den 28: e kommer jag att bli 1 i Lufkin. Jag lovar den 28: e jag kommer att köra det riktigt bra, säger Trejo. Trejo säger att alla som kämpar med hälsoproblem eller vikt kan börja springa. Han rekommenderar att börja med en mil och sedan öka när du känner dig starkare, allt som krävs är motivation, tid och engagemang. ‘Om jag kan göra det kan alla göra det, säger Trejo. Under tiden är Noe Trejo 46 år gammal. Så det är aldrig för sent att börja. Trejos hela familj börjar nu springa. Hans pappa, son, dotter och fru är alla i olika stadier av träning men har sett resultaten första hand och kommer att slå på trottoaren i strävan efter sina egna mål.
hur man går ner i vikt snabbt En Pollok manens löparskor räddade sin hälsa