hur jag gick ner i vikt En tredjedel av världen är nu överviktig

träningsprogram viktnedgång En tredjedel av världen är nu överviktig

Hem Nyheter Lehigh Valley Berks Area Southeastern PA Poconos and Coal Region Västra NJ US World News 69Nyheter vid soluppgången Inne i din stad Espanol FBI Probe I fall du saknade det Recalls Wanted by Police Missing Persons Få en kopia av en nyhetshistoria

Ryssland säger att det har testat avancerad hypersonisk missil

USA sänker finansieringen av palestinierna efter Trumps Twitter-hot Nordöstra hängslen för tredje storm på under två veckor Hongkongs prodokampanj fortsätter valbackret Sydkorea flyttar för att underlätta kinesiska jitters över USA: s Nordkoreas samtal

Väderprognos Timme per timme Radarskola Företagsförslutningar Skicka din väderleksrapport Lightning Tracker Accuweather Channel Lehigh Valley Berks Poconos kolregion New Jersey Southeastern PA Lokala strömmen strömmen Pocono Mountain Cameras Hemhjälp Hjälp Trafikkameror Alerts Lehigh Valley Trafik Region Trafik Berks Trafik I 78 Korridor PA 22 Corridor PA Turnpike Veckovis Växelverk Pumpuppslag / Gaspriser Sport Lokal resultattavla NHL Scores / Stats AHL Scores / Stats NBA Scores / Stats NCAAB Scores / Stats Den stora biljetten NASCAR

Phantoms Beat Devils 5 3

Phillies Håller sig överens om att hantera Jake Arrieta

State Tournament Schema för nästa vecka Anderson, Sasso bland lokala 3A-statsmästare Reading High, NDGP bland vinnare i state hoops Clymer, Haubert vinner state gold

Video Underhållningskonst runtomkring tävlingar Freddy Awards Musik Måndagsprogramschema

Oprahs råd för 2020 kandidater

Spielbergs ‘Ready Player One’ till premiär på SXSW

Oprahs råd till 2020 kandidater Oprah säger att Parkland-aktivister påminner henne om civilrättighetsikoner ‘Black Panther’ för att korsa $ 1B över hela världen. Rachel Dolezals son säger att han resents några av mammas val i dokumentär

Funktioner Historia s rubriker Herr

Detta motsvarar en tredjedel av världens befolkning som bär övervikt, som drivs av urbanisering, dålig kost och minskad fysisk aktivitet.

Förenta staterna har den största andelen av överviktiga barn och unga vuxna, med 13%, medan Egypten ledde till våtvikt, med nästan 35%, bland de 195 länder och territorier som ingår i studien.

Medan 2,2 miljarder personer var överviktiga eller överviktiga under 2015, var över 710 miljoner av dem klassade som överviktiga,
hur jag gick ner i vikt En tredjedel av världen är nu överviktig
med 5% av alla barn och 12% av de vuxna som passade in i denna kategori.

Ett ökande antal globalt dör av hälsoproblem som är kopplade till övervikt, som kardiovaskulär sjukdom, säger studien, som publicerades måndagen i New England Journal of Medicine.

Nästan 40% av de 4 miljoner som dör som ett resultat av sitt högre kroppsmassindex var inte överviktiga, vilket tyder på att dödsfall inträffar nästan lika ofta hos de som anses överviktiga som de som anses vara överviktiga.

Kroppsmassindex är förhållandet mellan en persons vikt och höjd; en BMI på 25 till 29,9 anses vara överviktig, medan allt över 30 är överviktigt.

‘Folk som hävdar viktminskning gör det på egen riskrisk för kardiovaskulär sjukdom, diabetes, cancer och andra livshotande förhållanden’, säger Dr. Christopher Murray, chef för Institute for Health Metrics and Evaluation vid University of Washington,
hur jag gick ner i vikt En tredjedel av världen är nu överviktig
vem arbetade med studien.