hälsohem viktminskning En uppdelning av tre populära rensningar

träningsprogram gå ner i vikt En uppdelning av tre populära rensningar

Begränsningar: Ingen skräpmat eller snabbmat, inga mjölkprodukter utan vete, ägg eller raffinerat socker och mjöl i mat. Vad experterna säger: Maelon Ryane: En mycket bra rengöring men inte lika noggrann som en 30 dagars rengöring. Yoshida: Mat kan inte ändra kroppens PH-nivå. Skära ut snabbmat, skräpmat, raffinerat socker är utmärkt. Eliminera mjölk, vete, mjöl och ägg,
hälsohem viktminskning En uppdelning av tre populära rensningar
inte skadligt om näringsämnena härrör från andra livsmedel. Colleen McGuire, registrerad dietist vid bordsmaten Inc: Utmärkt diet, inget behov av laxermedel. Helt te Detox Cleanse formulerat av Bill Miller PhD näringsämnen i Tennessee. Vad är det: Två gånger om dagen urtete som innehåller mjölktistel [även känt som helig tistel] Marsh Mallow och Malva leafDuration: 30 dagar, men vissa människor tar det hela tiden. Begäran: Människor är obehagligt lidande (och döende) med tillstånd som kan utrotas genom att bara rengöra kolon. Mer än 85 procent av kroniska sjukdomar uppstår i matsmältningsstörningar som Crohns sjukdom och är reversibel och förebyggbar med denna rensning. Mest upprörande påstående: Midriffbulning är en allvarlig uppbyggnad av giftig fekal materia i tarmarna och tjocktarmen som bidrar till kronisk utsvällning av människans mage. Teorin: En västerländsk kost av bearbetad livsmedel har orsakat vår matsmältningsprocess att sakta ner från 15 timmar till 70 timmar vilket gör att toxiner kan byggas upp och reabsorberas av kroppen. Dessa toxiner orsakar en mängd gastrointestinala sjukdomar. Teet främjar fekal eliminering. Restriktioner: Den diet som rekommenderas i lådan men inte online verkar följa de nationella hälsovårdsriktlinjerna. Vad experterna säger: Maelon Ryane: Rengöringen är grundlig. Viktminskning är vanlig. Den diet som den rekommenderar är inte lämplig för rengöring. McGuire: Människor lider av matsmältningssjukdomar, men teet kommer inte att korrigera det. En högfibrerhälsosam kost kommer dock att göra stor skillnad. Midrifffett orsakas av att man äter högt glykemiskt index matar inte genom förstoppning. Teet innehåller mjölkdistel som har visat sig främja en hälsosam lever. Innehåller även Malva-blad som är ett diuretikum och Marsh Mallow som kan minska blodsockret (varning för personer med diabetes som kan leda till lågt blodsocker ). Raw Food Detox Diet: Femstegsplanen för livlig hälsa och maximalt viktminskning av Natalia Rose, nutritionist, näringsdirektör för Frdric Fekkai Spa i New YorkPrice: 19,
hälsohem viktminskning En uppdelning av tre populära rensningar
99 kronor för boken Vad det är: En tunnt släckt viktminskningsbok ( med några rengöringslöften) som skiftar din dagliga meny till mestadels råa livsmedel i fem steg. Det skiljer sig från hårda kärnråvaror av råa livsmedel genom att tillåta vissa lagade matar. Dörning: Beroende på ditt ‘raw food transition number’ Programmet skiftar en viss procentandel dagligen tillagad mat till råa livsmedel över en månad. Slutligen kan du välja det som livstidsdiet. Anspråk: Avfallsmaterial i kroppen är huvudkällan för övervikt: om ditt matsmältningssystem snabbt kan flytta mat (så att det snabbt elimineras) kommer du att ‘undvika viktökning för resten av ditt liv. ‘Teorin bakom det: Råvaror med’ levande ‘enzymer hjälper’ skrubba ‘kroppen. Att äta dem i kombinationer som garanterar snabba utgångar hjälper dig att hålla tyngden av.