går ej ner i vikt En smak för det goda livet

snabb diet En smak för det goda livet

Skådespelerska och TV-presentatör Nadia Sawalha fann att nyckeln till att gå ner i vikt var att äta exakt vad hon ville ha. Chris Price gripit upp med den tidigare EastEnder.

Eureka-ögonblicket för Nadia Sawalha livslångt kärlekshattförhållande med hennes kropp kom när hon jagade sin treåriga dotter uppför trappan.

Då kom den förverkligande som låter för bra för att vara sant. Kiki hade haft en frukost med hemlagad bovete pannkakor, blåbär och tjock krämig grekisk yoghurt medan Nadia hade en mugg te och en halv chokladmatsmältning. Hon brände inte hennes kropp rätt.

Tre år senare har hennes nya kokbok, Greedy Girl Diet, alla hemligheter till hur hon förlorade och hållit bort tre och en halv sten. Hennes man visste inte ens att han åt dietmat och förlorade två stenar. vet vad kvinnor vill äta när de vill gå ner i vikt, sade Nadia, som vann Celebrity Masterchef 2007. Hata att äta vad som anses vara dietmat. Boken sålde 25 000 exemplar på under en vecka, vilket inte är överraskande med tanke på att det inkluderar fisk och chips, curry, pasta, risotto och tårta men med kvart i kalorierna. kan någon motstå det, va? frågade hon med ett stort skratt.

tar lång tid att lägga på sig så var inte bråttom med en snabb fix diet. Ta lite tid, äta god mat och bli kär i träning. Övning är den andra stora nyckeln till hennes svelte utseende. Den 48-årige vars far är skådespelare Nadim går tre eller fyra gånger i veckan och pilates alltid två gånger i veckan. Hon har kört London Marathon de senaste två åren, med hjälp av North Kent Charity EllenorLions Hospices, för vilken hon är en ambassadör.

Jag var bråttom så jag gjorde en DVD. Det är roligt. Du hoppar omkring på egen hand som en idiot, sa Nadia med en annan kackel. Jag äter bra, fyra eller fem gånger om dagen, jag har mycket energi. Min kropp drivs hela tiden. Det är den avgörande skillnaden mellan den tidigare EastEnders skådespelerskan nu och före hennes glödlampa ögonblick.

Hon sa: enda diet bok,
går ej ner i vikt En smak för det goda livet
jag köpte det och jag gjorde det, men jag dietade min väg till fetma för att efter varje, lägger jag allt tillbaka och lite mer.

Jag köpte alla dessa dietböcker jag skulle komma till träningsbiten och missa det. Jag säger i min bok, hoppa inte över det här avsnittet och jag vet för att jag gjort det.

måste tänka på väg mot 50 nu, tror jag verkligen att jag ska välja kläderna jag vill bära utan att göra någon övning? Så småningom måste du bara säga att du är en dum ko Batman och Superman kommer inte att flyga genom fönstret och göra allt okej. Du måste göra det själv.

mycket feta människor är verkligen undernärda. Du kan konsumera tusentals kalorier på en dag och inte ha något som är bra för dig. Mitt budskap är att du inte klipper ut, eftersom det kommer att göra att du vill döda människor, don vägrar kolhydrater eftersom det kommer att göra dig självmord. Har alla dessa saker men bara lite mindre. Nadia medger att hennes bok är bara sunt förnuft, bara utövat mer och åt mindre så hur ser hon sig inför sin stora livsförändring?

Jag ser tillbaka Jag försöker att inte vara korsad med mig själv eftersom det är en väldigt lätt sak att göra, sa hon. kvinnor, vi gör det alldeles för mycket. Don tror Gud, varför tränade jag mer? Varför åt jag så här? Alla dessa år av självlidande.

tillåt mig själv några ögonblick men då måste jag komma tillbaka till: Jag mår bra, livet är briljant, jag har en bra familj, jag älskar mitt jobb och jag älskar min träning och inspirerar andra kvinnor.

än att känna sig ånger jag försöker se fram emot och tänka, jag vill springa ett maraton när jag 70. Vad är nästa för Nadia och Julia?

Nadia Sawalha har varit presentatör i 14 år men mer skådespelande kan vara runt hörnet.

Hennes man Mark Adderley har skrivit en sitcom om showbiz-industrin och Nadia är desperat att vara i den, liksom syster Julia, känd för sin roll som Saffy i Absolut Fabulous och Dorcas i Lark Rise to Candleford.

Hon sa: suger upp till Mark ganska för tillfället. Jag är verkligen glatt över att det kanske går lite att göra nu. Jag skulle vilja prova min hand igen. På scenskolan sa en massa människor att jag verkligen kommer in i din egen som skådespelerska på 40-talet,
går ej ner i vikt En smak för det goda livet
så vem vet det? Nadia sa att det inte finns någon riktig anledning till att hon har förföljt en presenterande karriär.

Hon sa: lämnade EastEnders och gick rakt därifrån till Loose Women och folk tycktes bara gilla mig och då fick jag bara erbjudit ett jobb efter det andra utan mellanrum. Sinless Spaghetti Bolognese