gå ner i vikt program En roadkill-filosofi

bra mat för viktminskning En roadkill-filosofi

HomenewsHeadlinesAs studentbeteendemässiga problem ökar på skolan, mer personalutbildning hur man bäst hanterar dem. Man kraschar bil medan han flyger polisen i East Grand Forks. Grevskapet Polis arresterare mannen efter jakten i nära norra NeighbourhoodSaved av en student. Här är vad North Dakota, Minnesota väljare väljer det här yearportsHeadlinesBreaking down bracket: Vad urvalskommittén fick rätt och felDifferent vecka, samma resultat: Harvick vinner tredje rakt i ArizonaTourney-fältet: Syracuse, ASU i; ND, USC outCasey savors extra special seger, slå Tiger på ValsparTowns lyfter Wolves over Warriors, 109 103obituariesHeadlinesR. William ‘Bill’ HillMargaret E. GrubeDonald E. BassHelen G. LerudGlenn A. Gilleshammer

opinionHeadlinesNew storms piska upp minnen av gamlaCOMMENTARY: Om du vill begränsa tillgången till vapen, är bevisbörden på dig. Kommentare: Legacy Funds lånidé är lovande men borde gå vidareTå bra att vara helt enkelt braKeep politik bort från klimatförändringenA Duluth, Minn. mannen som jag vet var återvänder från tvillingstäderna nyligen när han kom på en bil som drog sig bort till sidan av Interstate 35. Duluth mannen tänkte att han borde dra över och se om han kunde erbjuda någon hjälp.

Vad han upptäckte var att den andra föraren hade slagit en hjort en stor åtta poäng buck. Kraschen hade inträffat under toppen av Whitetail-matsäsongen och förarens bil hade skadats bortom körbarhet. Föraren hade inte en fungerande mobiltelefon, så Duluth mannen kallade brottsbekämpning för honom.

Inga överraskningar där. Det är vad de flesta av oss skulle göra för en medborgare i nöd.

När föraren var kvadrerad frågade min bekant den nästa logiska frågan: ‘Vill du ha rådjur?’

Den olyckliga föraren hade sett nog av det rådjuret och ville inte ha det,
gå ner i vikt program En roadkill-filosofi
sa han. Det var goda nyheter till den goda samaritanen från Duluth, som hade ringt mig för att berätta för mig den här historien och att förlänga dödligheten hos roadkill.

Visas, han är en kännare av färsk vägkörning.

‘Jag har en tarpa i varje bil,’ sa han.

Han tror att många av oss här i norr har problem med att passera vägkällans bounty.

Jag håller med.

Det är inte som om vi kör runt och skannar gräskarna för smällde whitetails. Och ärligt talat, du behöver inte jaga hårt: Se bara efter ravnarna och örnarna.

Men många av oss skulle sluta checka ut en dödad hjort, eller till och med mindre spel. Jag kommer ihåg att köra förbi en grouse norr en dag och bestämma om en mil längre längs med att jag borde gå tillbaka och hämta fågeln. När jag vände om och gick tillbaka, hade den redan blivit uppskuren av en annan opportunistisk förare. Det finns en lektion här: Lyssna snabbt på din inre roadkill-röst.

Min roadkill söker bekanta tror att omfamna gåvan av vägarna roasts och kotletter säger något om oss som människor.

‘Jag tror det säger vi är praktiska, och vi vill inte ha saker att slösa,’ sade han. ‘Visst är ett av bakkvarteren sönderfallet. Så, i stället för att få 50 pund kött, får jag 35. Jag ska mata min familj 20 måltider.’

Han spelar alltid med reglerna när han köper sin vägkill.

Jag har en annan vän som körde över South Dakota i höst på en fasanjakt. Tre vilda kalkoner försökte flyga över vägen framför hans pickup. Bara en gjorde det. Min vän slutade att hävda de andra två. Jag misstänker att hans familj hade en trevlig Thanksgiving.

För den Duluth goda samaritan som hävdar att jag är 35, använder man vägkill mer än bara ett opportunistiskt sätt att förvärva gratis kalorier.
gå ner i vikt program En roadkill-filosofi