gå ner i vikt piller En riktig storm tidigt nästa vecka

hur går man snabbt ner i vikt En riktig storm tidigt nästa vecka

3 dagars tinaplogliga möjligheter på måndag

Här i landet av låga väderförväntningar 40F i mitten av januari är en ganska stor affär. Vänligen ursäkta vår irrationella överflöd.

Ett par saker som flyter runt min muddrade hjärna. MSP-tunnelbanan har haft 16 nätter under 0F hittills denna vinter. Den kallaste: 16F den 31 december. Förra vintern hade vi 13 nätter under 0F från och med detta datum; det kallaste var20F. En La Nina-kylfas i Stillahavsområdet har varit en faktor som håller rådande vindar som blåser från Yukon, i stället för Seattle.

En annan nugget: tittar på 30 års klimatdata, som spårar temperaturen ‘menar’ från dag till dag, du kan göra fallet att statistiskt sett den kallaste dagen på året är den 16 januari. Genomsnittliga temperaturer stiger igen. Ja.

NOAA-modeller föreslår 34 timmar över 32F mellan idag och lördag; den bättre resedagen i helgen. Det är fortfarande för tidigt för detaljer, men en slarvig sydlig storm kan producera plötsliga snömängder sena söndag till måndag. Vi är förblivna stilla.

Under tiden kan Minnesotans bära shorts till Sunday’s Vikings-spel i Philly, där en hög på 50F är sannolikt. Jag hoppas att en Skol Chant svalar saker lite i Philadelphia sent i fjärde kvartalet.

34 timmar över frysning? Så säger NOAA-modeller mellan nu och lördag kväll i de närmaste tvillingstäderna. närmare 20 timmar vid St. Cloud och 18 timmar vid Little Falls.

3 dagars tina, sedan tillbaka till verkligheten. Fredag ​​ser fortfarande ut som den mildaste dagen med låga 40-tal, och vägarna kan förbli mestadels våta under dagsljuset söndag innan potentiell ackumulering söndag kväll till måndag. 20-talet återvänder nästa vecka, men inte mer subzero nattlöden i sikte ser ut 10 14 dagar. Twin Cities ECMWF-nummer: WeatherBell.

Inte köper det (ännu). Akta dig för uppblåsta snöfall prognoser dagar ut något händer vanligtvis att tuggummi upp stormen och fuskar oss ut ur snön vi så rättvis förtjänar i januari, angivligen årets snöaste månad. GFS-vägledning är imponerande med över en fot för centrala Minnesota, men en liten jog i stormspåret kan betyda skillnaden mellan några inches och en cool fot. Med detta sagt, till skillnad från detta, kan detta vara en imponerande snömakare för delar av Minnesota.

Från och med februari på Chilly Note. Trots att luftens moderloft kan ligga bakom oss nu, ser vi fortfarande några få subzero swipes i februari, men jag tvivlar på att det blir så kallt eller blir kallt för dag efter dag, som att det varit av och på sedan den senaste veckan i december. GFS-vägledning visar kallare, torrare luft som skjuter in i Minnesota för att börja februari månad, ett kyligt sting som kan sträcka sig till Super Bowl weekend (högt på 20-talet?)

Ackumulerat Vinter Säsong Severity Index. En ‘genomsnittlig vinter’ för Twin Cities,
gå ner i vikt piller En riktig storm tidigt nästa vecka
St. Cloud, La Crosse och Duluth? Brist på betydande snö och snöskydd kan ha något att göra med det. Här är en förklaring från Midwestern Regional Climate Center: ‘Vintersäsonger har betydande samhällsekonomiska effekter i alla sektorer som sträcker sig från direkt människors hälsa och dödlighet till handel, transport och utbildning. Frågan var allvarlig i vinter? har inte ett enkelt svar. Åtminstone är svårigheten av en vinter relaterad till intensiteten och uthålligheten av kallt väder, frekvensen och mängden snö och mängden och uthålligheten av snö på marken. Det ackumulerade vintersäsongens svårighetsindex (AWSSI) utvecklades för att objektivt kvantifiera och beskriva den relativa svårighetsgraden av vintersäsongen. ‘

Praedictix Briefing: Utgiven onsdag den 17 januari 2018:

Snö faller från New England till sydöst i morse. Invånare över delar av Alabama och Georgien har blivit tillsagda att stanna utanför vägarna på grund av smarta förhållanden. Jag 85 har stängts i båda riktningarna norr om Charlotte, NC, på grund av flera kraschar i morse.

Snö kommer att fortsätta över Sydostasien och Midatlanten idag, med de tyngsta ackumulationerna (4 förväntas över delar av North Carolina och Virginia, inklusive Raleigh.

En kustnära låg kommer också att fortsätta att föra snö till delar av nordöstra idag också. De tyngsta beloppen (4 kommer att falla från centrala Massachusetts till östra Maine.

Morning Radar. En stark förkylning fortsätter att röra sig över Midatlanten och Sydostasien idag, vilket medför ackumulerande snö bakom det som orsakar problem på lokala vägar. Civil Emergency Messages har utfärdats över delar av Alabama, förfrågade förare förblir av vägar till denna eftermiddag. Atlanta har också bett boende att avstå från att resa om inte nödvändigt. Snö faller också i nordöstra med en kustbevakning nära sydöstra New England.

Lokala Institutionen för Transportwebbplatser: Varningar och Rådgivning. Många vintervarningar och rådgivning fortsätter i kraft i morse över Midatlanten och Sydostasien. Dessa varningar gäller för möjligheten att ackumulera snö över hela regionen. Platser under:

Winter Storm Warnings inkluderar Spartanburg (SC), Charlotte, Raleigh och Hatteras (NC) och Wakefield (VA). Vinterväderleksanvisningar inkluderar Macon och Athens (GA), Columbia (SC) och Richmond och Norfolk (VA).

Southeast and Mid Atlantic Snow Forecast. Under de närmaste 24 timmarna väntas den tyngsta snön över delar av North Carolina och Virginia, där 4 6 kommer att vara möjliga i fläckar. Betydande minskningar av synligheten kan förväntas i kraftig snö och resan blir svår att omöjliggöra i hela regionen.

Nordöstra snö väntas Snö kommer även fortsättningsvis att falla över nordöstra idag, då lågtrycket rör sig nära sydöstra New England. De tyngsta snömängderna idag överstigande 4 förväntas från centrala Massachusetts till östra Maine.

Northeast Winter Advisories och varningar. På grund av snöens potential över nordöstra, har Vintervädervarningar och Winter Storm Warnings utfärdats. Att bryta ner några av de större storstadsområdena under vintervädervarningar:

Portland, ME är under en Winter Storm Warning till 7 PM onsdag för potentialen av 5 7 av snö. Boston är under ett vinterväder rådgivande fram till 6 PM onsdag för potentialen av 3 4 av snö. Sammanfattning: Snö fortsätter i morse från sydost nord till Maine, med farliga vägar rapporterade i delar av Alabama och Georgien. Snöfall kommer att fortsätta över denna region idag, med de tyngsta mängderna av minst 4 snö som förväntas över delar av North Carolina och Virginia, liksom centrala Massachusetts i östra Maine. Många vinterstormvarningar och vintervädervarningar är i kraft.
gå ner i vikt piller En riktig storm tidigt nästa vecka