gå ner i vikt på en månad En viktminsknings framgångshistoria blir en karriär

gå ner i vikt träning En viktminsknings framgångshistoria blir en karriär

Efter att hennes äldre syster dog av bröstcancer 2004, tröstade Kat Ward sig med mat. För att hedra sin syster lämnade Ward hotellverksamheten och fick ett jobb med American Cancer Society, intensivt och meningsfullt arbete som hon tyckte om. Men hon bodde på körning genom snabbmat. Hennes vikt ballongde från 160 pund till 235. Hon försökte dieter, men ingenting verkade fungera. Sedan den 7 september 2008, vid 24-års ålder vaknade Ward med denna underliga känsla. Hon vet inte varför. Det var ingen utlösare, inget foto såg hon själv, inget grymt anmärkning om hennes vikt. Hon var bara klar. ‘Jag förlorade min syster,’ tänkte hon. ‘Jag kan inte förlora mig själv och jag känner mig som om jag är. ‘Inga mer dieter, sade hon. Hon ville vara frisk, fysiskt och känslomässigt.’ Jag förändrar mitt liv, ‘berättade hon för sig själv. Och hon gjorde. Genom sin bestämdhet förlorade hon mer än 115 pund. Hon gick från att kämpa för att köra en 5K för att slutföra Ironman Florida i november i Panama City. Det var 2,4 kilometer sim, 112 mil cykeltur och en full maraton på 26,2 miles. Det tog henne 11 timmar,
gå ner i vikt på en månad En viktminsknings framgångshistoria blir en karriär
34 minuter. Hon var inte bara klar, men kom 13: e år i sin åldersgrupp och 580: e av mer än 3000 konkurrenter. Hon konkurrerar igen i år. När Ward började sin resa för nästan fem år sedan var allt hon ville vara normal. inte bara förändrat sitt liv, hon har tillägnat sig att hjälpa andra att omvandla sina liv också. startade en tidskrift den första dagen. Hon registrerade sin vikt, allt hon åt och hennes övning. Hon fortsatte att göra det varje dag, utan misslyckande. Hon hade en epiphany: ‘Det är en matematisk ekvation att gå ner i vikt. Om du äter mindre än du behöver behålla, förlorar du vikt, ‘sa hon.’ Det är så enkelt. Ät mindre, träna mer. ‘Och hon äter för mycket. Hon började mäta sina portioner. Hon insåg vad hon tyckte om som en servering pasta var faktiskt fem. Hon åt mer producerar. Hon fick reda på att hon tyckte om tofu. Hon kokade och skar upp hennes frukter och grönsaker på söndagar, så hennes måltider skulle vara redo för veckan. Vid den tiden hade Ward lämnat American Cancer Society och arbetade med Leukemia Lymfomföreningen. Hon bestämde sig för att sluta och gå tillbaka till skolan för att få sin MBA följt av en mästare i entreprenörskap vid University of South Florida. Det var en oerhört upptagen tid som student med en tung kursbelastning som också arbetade minst 15 timmar i veckan som kandidatassistent för att hjälpa till att betala för skolan. Och hon arbetade heltid med marknadsföring för hennes pappas mjukvaruföretag, Construction Link, som var baserat på deras hemstat i New York. Hon sov lite. Det är inte ett schema som hon rekommenderar. I vilken fri tid hon fann, undersökte Ward näring och fitness. Hon var fast besluten att vara besatt. ‘Jag var upptagen’ sa hon. Hon hade inte pengar för en personlig tränare, hon gick aldrig i ett gym. Hon använde det hon hade tillgång till och i början, hon hade löpskor. Hon anmälde sig till en maraton och gick med i en löpande klubb. Flera veckor i träning var hon stolt över hennes framsteg. Hon hade förlorat 20 pund och var på mil 10 av en 12 milsk rutt när hennes fot började skada. Hon avslutade körningen och gick till doktorn. Hennes fot var trasig. Hon hade varit övertraining. Hennes vikt var fortfarande för stor för att hennes kropp skulle hantera så mycket springande. Hon suttrade i bilen. Hon hade kommit så långt och hade varit så fokuserat på marathonmålet. Det skulle inte finnas någon race för henne. ‘Du vet vad,
gå ner i vikt på en månad En viktminsknings framgångshistoria blir en karriär
Kat?’ sa hon själv. ‘Vad ska du göra nu? Få allt tillbaka och stoppa den här resan ?.