gå ner i vikt på en dag en son dör och en far lurar

hur går man snabbt ner i vikt en son dör och en far lurar

MARBLEHEAD Robert Bradley skickade sin son till de bästa skolorna, gick till sonens fotbollsspel och köpte sin familj ett 1,4 miljoner dollar hus på Marblehead Neck med en basketboll i uppfarten.

Bradley såg hans son gå ner i vikt, förlora vänner och förlora intresset för allt som någonsin uppskattat honom. St John’s Prep kunde inte rädda honom, och heller inte kunde drogtestning, rådgivare eller en utvändig bundet reträtt till skogen i Maryland.

Bradleys son Robert dog av en drogeröverdos. Han var 18 år.

Nu kan Bradley inte sluta titta tillbaka och undra vad han kanske skulle ha gjort för att rädda sin son.

Tisdagen den 21 oktober 2003 overdrog Robert på ett opiatbaserat receptbelagt läkemedel, troligen OxyContin. och somnade. Hon kunde inte väcka honom på morgonen.

‘Hans hjärta slutade bara, slutade slå och han drev bara av,’ sa Bradley.

I veckorna före hans död sa Bradley att Robert var sjuk och tunn. Samordningen som gav honom en kant på fotbollsplanen var borta, och han avstod från sina föräldrar när de försökte prata med honom.

Lördagen innan han dog var särskilt dålig.

Robert sa till sina föräldrar att han släppte ut från Marblehead High School, där han hade överfört från St John’s Prep och gick till Florida med sin flickvän. ​​Han bröt fönster i huset och på sin mammas bil. Han försökte stjäla sin mammas ATM-kort. Bradley och hans fru sa till honom att han inte var välkommen hemma en stund.

‘När jag senast såg honom levande var han på ett dåligt ställe,’ sa Bradley. ‘Och vi var på ett dåligt ställe som föräldrar.’

Bradley sa både han och hans fru visste att deras son använde droger.

När Robert var 12, överförde han honom från Marblehead Middle School eftersom han blev fångad att dricka och försöka droger. När han var ungefär 16 frågade Robert sina föräldrar om han kunde arbeta för en grupp lobbying för att legalisera marijuana. De sa nej. På hans sovrum väggar var affischer av marijuana växter. Bradley misstänkte att Robert var ‘en stor säljare av droger i Marblehead’ under sommaren före sitt juniorår.

‘Det är bara att han hade mycket pengar. Och det var inte att jobba med ett vanligt jobb. ‘

Bradley godkände inte, men hans son berättade för honom att om han inte skulle sälja droger skulle någon annan göra det.

‘Vi hade diskussioner om det, några väldigt seriösa diskussioner om det,
gå ner i vikt på en dag en son dör och en far lurar
‘ sa Bradley, en 55-årig advokat. ‘Jag sa väsentligen till Robert och hans mamma att om jag blev medveten om att han fortfarande säljer droger, skulle jag be honom att lämna samhället.’

Samma månad skickade Bradley Robert till ett Outward Bound-program i Maryland. Han tog inte examen. En dag före resan slutade rådsmännen Robert med marijuana.

Bradleys visste om marijuana, men läkemedlet de visste lite om var OxyContin.

‘Jag tycker att jag är som många föräldrar’, sa Bradley. ‘Jag tror att om du misstänker att din son eller dotter har tagit droger, tänker du:’ Jo kanske gick de ut till en strand och hade några öl med några vänner, och kanske hade de en gemensam marijuana. ‘Jag tror det är vad de flesta människor är vana vid. ‘

Bradley gav berättelsen vid Roberts begravning, och mycket av Marblehead High School var där. Han visste inte vid den tiden om Robert hade dött av en överdos. Men han misstänkte det och koronterns rapport bekräftade det senare.

‘I teorin hade Robert det idealiska livet. Han hade ett härligt hem att leva i, vet du,’ sa han. ‘Men ibland tror jag att vi alla borde ha gått till Montana och bodde i bergen, gjort hemskolan och allt annat.’

Med sin yngre son gått, spenderar Bradley privata stunder varje dag som fantasierar om resor i tidsmaskiner och önskar att han skulle kunna vara som skådespelare Bill Murray i filmen ‘Groundhog Day’, där han vaknar upp till samma 24 timmar om och om igen, tills han äntligen får allt perfekt.

‘Om jag kunde vända klockan skulle jag gå tillbaka. Jag tror att det skulle ha varit till hjälp för min son att göra saker annorlunda och kanske han fortfarande lever i dag. Jag skulle vilja ha den chansen, men jag’ t.’
gå ner i vikt på en dag en son dör och en far lurar