gå ner i vikt på 2 veckor En viktminskning

hur jag gick ner i vikt En viktminskning

Att uppnå något mål kräver rätt inställning. I viktminskning är det ofta överlookat. Vi tittar i spegeln och tycker inte om vad vi ser, ‘Tänk på att bli magefett’ och då brukar vi överväga att hänga upp kylskåpet eller ställa lägret i det lokala gym eller sportcenter. Många av oss saknar den första anlöpshamnen, maskinrummet som driver vårt skepp över det grova havet till viktminskning, OUR MINDS! Detta är en av de fria viktminskningstips som ger framgång, inga piller eller kramar, bara bra fokuserade tankegångar. Att uppnå rätt inställning kommer inte in i posten dagen efter beställning av det, men den goda nyheten är att det inte är svårt att börja tänka på rätt sätt! Jag vill inte veta hur man torkar fett. Om du vet hur man rensar magefett är ditt viktminskningsmål? skriv sedan ner den. Skriv inte det bara på ett pappersskrot och göm det där ingen annan ser det. Vad du kommer att sluta göra är när du är nära att nå ditt mål är att göra det ditt och anteckningarna, lite hemlighet. Gör dig själv ansvarig posta målet runt huset och berätta för folk om det. Fria tappa vikten tips är stora men. Gratis viktminskningstips är bra men om du inte använder dem för att uppnå dina mål så slösar du bort din tid.

Så du måste vara specifik med dina mål. Hur mycket vill du förlora,
gå ner i vikt på 2 veckor En viktminskning
och när när? Hur och vad kommer du att göra när du har nått målet. Har du en mål? Bra: DU HAR EN MÅL, men om du kommer att nå det måste du bryta upp det i uppnåeliga sektioner. När Edmund Hilary klättrade Everest stod han inte i baslägret och tänkte ‘rätt chaps jag har smörgåsarna’ och laddar sedan upp för toppmötet. Denna stora prestation delades upp i flera steg, med mindre mål att nå lägret en, läger sedan två och så vidare tills de når toppmötet. Bryt ditt mål i något som första månaden jag kommer att förlora 3 pund, 2 månad 3 pund och så vidare. Ange datum för varje mini-mål och ge viktigast av allt en egen belöning när du uppnår varje mini-mål. DU KLÄMMER INGEN EVEREST Ok så du klättrar inte Everest, men du måste fokusera på hur du befriar magefett. En sak du måste ha gemensamt med herr Edmund är att med planering, engagemang, hängivenhet och viktigast av allt rätt inställning kommer du att nå ditt toppmöte.

Om du följer dessa tips för att gå ner i vikt, är du säker på att märka att du kommer att uppnå lite viktminskning utan att behöva gå på den senaste kramdieten och du kommer snart tillbaka på rätt spår för att vara frisk och glad! Vad du än gör är det viktigt att komma ihåg att du kan lyckas och du kommer att gå ner i vikt utan att svälta dig själv!
gå ner i vikt på 2 veckor En viktminskning