gå ner i vikt med proteinpulver En ny livsstil

ofrivillig viktminskning En ny livsstil

Jag kämpade med min vikt hela mitt vuxna liv. Namn en diet och jag försökte det. Men varje gång jag började något, skulle det inte vara något.

Jag skulle snabbt se resultat och då det ögonblick eller en vecka att vinna skulle jag ge upp. Ett annat populärt problem med mig var starten igen i morgon mentalitet. När jag skulle ha en lunch med pizza och breadsticks tror jag att jag själv hela dagen förstörs i grunden, så jag försöker igen imorgon. Så länge kämpade jag med min tyngd tyst och höll mig aldrig ansvarig. Jag trodde bara att 40 kg skulle slutligen försvinna.

Det den här bristen på ansvarighet och negativt självtalande som jag tror landade mig här. Jag bestämde mig för att jag var redo för en förändring. Inte en förlustförändring eller en förändring, en ny livsstil. Ett helt nytt sätt att titta på mat, motion och min övergripande välbefinnande. Mycket förändrats för mig när jag läste en artikel som ställde en enkel fråga, om vi pratade med våra vänner och familj hur vi pratar med oss ​​själva i våra huvuden?

Resan till en ny livsstil hade officiellt påbörjats. Jag presenterade idén på jobbet och ett otroligt stödsystem föddes, mina medarbetare var glada över idén. Jag registrerade mig i Munson Healthcare Weight Management Program som använder beteende, kost och motion för att hjälpa mig att lära mig ett nytt sätt att leva.

Min första vägning var tuff, jag kunde inte föreställa mig att jag hade låtit mig komma till denna punkt, men istället för att bli upprörd av det, använde jag det som motivation,
gå ner i vikt med proteinpulver En ny livsstil
jag vet att jag kan göra det här. Den viktigaste lektionen jag tog bort från min första dag hos Munson var att vi kan göra det ensam. Stödsystem är avgörande. Berätta för din make, din familj, vänner eller kollegor. Du är förvånad över stödet.

Mer än hälften av oss har vikt att förlora, och jag kunde inte vara mer glada att ta denna resa med dig. Så många av er har kommit ut till mig via e-post och Facebook för att dela med dig av dina berättelser. Jag uppmuntrar dem att fortsätta komma! Det är så häftigt att höra vad som fungerar för var och en av er.

Här är 5 saker som har hjälpt mig att komma igång!

Skapa ett nätverk av support. Dela dina mål med någon fråga om deras stöd.

Hämta Fitness Pal på din smartphone och börja spåra.

Bärvatten var och en varje dag. Jag försöker att dricka ett glas vatten före varje måltid.

Arm dig med ett kök fullt av hälsosammare alternativ. Ditch dina livsmedel (pizza för mig) och utforska nya livsmedel du har försökt.

Ta det en timme åt gången. Inte en dag, inte en vecka. Jag bestämde mig för att äta hälsosamt, flytta mer och känna mig bättre varje timme.

Vänligen fortsätt att maila, Facebook eller Tweet mig dina historier och frågor! Jag lägger upp en blogg som liknar den här som vi flyger varje nytt segment! Fram till dess,
gå ner i vikt med proteinpulver En ny livsstil
tack för all din support.