gå ner i vikt med 5 2 dieten En tonåring s 137

lchf går inte ner i vikt En tonåring s 137

En tonåring s 137 pund viktminskning odysseyMichelle Magnan, Canwest News ServiceSpence Allan Elliott blev ansträngt att gå ner i vikt från hans 300 plus pund ram av sina vänner ‘hooking up with girls’, men stoltheten att förlora 137 pund ledde honom att vilja fira prestationen i tatueringsform.

Grant Black / Canwest News ServiceAsk Spence Allan Elliott varför han bestämde sig för att komma i form och svaret kommer snabbt och ärligt: ​​’kycklingar’.

Den 19-åriga servern och bartendern säger att han är 300 pund eller mer han väger inte sig själv när skalan slog 300, det var bara att hjälpa honom att göra poäng med damerna. Vid 16 insåg han att han behövde göra en förändring.

‘I slutet av grader 11 satt jag på en husfest och alla mina vänner hängde med tjejer’, säger han, på en sen frukost på Starbucks.

‘Och jag var precis som,’ Det här suger! ‘Så det var min motivation.’

Vad som helst som funkar. Och gjorde det någonsin.

Under 14 månader, Allan Elliott tappade 137 pund från hans fem fot åtta ram. Att påminna sig om hur långt han kom eller, mer specifikt, hur mycket han är förlorad, hade han nyligen ‘One Hundred Thirty Seven’ tatuerad på sin inre vänstra arm. Tatueringen är hans tredje, eftersom han har sitt namn bläckt på högerbenet och en gargoyle på hans vänstra shin.

Men den här tatueringen är annorlunda, för det är inte bara för sitt eget tittande. Han hoppas att alla frågar honom vad det handlar om.

‘Jag gillar när folk frågar mig om det. Om du förlorade 137 pund, skulle du inte vilja berätta för folk?’ Säger han med skratt.

Det är definitivt en prestation att vara stolt över.

När Allan Elliott började sin viktminskningsresa i september 2006 köpte han sig ett gym medlemskap och började träna sex eller sju dagar i veckan. En vän som arbetade på ett gym i Calgary gav honom några tips, men han tacklade träningspasserna på egen hand. Under de första sex veckorna förlorade han 17 pund.

Sedan, för att påskynda sin viktminskning träffades han med en tränare, Mike Porter, som inte bara hjälpte honom med träning, men gav honom den grundläggande översynen om hur man äter ordentligt. Baserat på hans råd, reviderade Allan Elliott sina matvanor. Han slutade äta snabbmat och började äta balanserade måltider varannan till tre timmar. var ute; havremjöl, magert protein och frukter var in. Allan Elliott lärde sig inte om att sluta där, och lärde sig om näring i sina egna händer.

‘Jag läste etiketterna och tänkte [saker] ut därifrån’, säger han. ‘Jag läste också lite online.’

När hans tyngdförlust skulle platå, mötte han med Porter, i 14 månader mötte de sex gånger. Allan Elliott skulle gången gå med tweaks till hans träning och diet.

Han var fokuserad och nått sin ljusaste vikt, 163 pund, för drygt ett år sedan. Vid den vikten hade han två kroppskonturerande operationer för att avlägsna överflödig hud; idag känner han sig bra.

Nu, på 173 pund, är hans mål att bibehålla sin vikt och att bygga överkroppen styrka. Han jobbar fortfarande, men säger att om han lär sig någonting så är det att mat är den viktigaste komponenten när det gäller hälsosam livsstil.

‘Jag känner killar som tränar sex gånger i veckan men är tjocka,’ säger han. ‘De äter illa, så de får inte resultat. Du kan gå ner i vikt så länge du äter rätt. ‘

Och för att hjälpa fler människor att äta rätt har Allan Elliott stora planer. Han har ansökt om ett 10 månaders näringsprogram hos SAIT; hans mål är att samråda med människor som vill gå ner i vikt. Han tänker lämna ut visitkort som visar honom före hans viktminskning och efter bevis på att han har varit där, gjort det.

Fram till dess fortsätter han att arbeta, spela poker något han verkligen är i dessa dagar och ta hand om sig själv. När det gäller ‘kycklingarna’ är det en helt ny värld för Allan Elliott. Han är glad att rapportera att han har en flickvän i några månader. Och han är ganska säker på att, om han skulle hitta sig singel, har han inga problem att locka tjejer.

Som hans kompis säger när de går ut, ‘det är som att fiska med dynamit.’

Nick Lees: Sampled några av allt som erbjuds på Downtown Dining Week, med mediaprovning. Inte vara en foodie om du inte frågade om min professionella Scots uppfattning om hur man förbereder en precis fångad.

Yttrande: Federal budget, stadsinitiativ som bidrar till att nå jämställdhet. Den federala budgeten som släpptes förra veckan gick i stor utsträckning för att främja jämställdhet och jämställdhet.

David Staples: Hur Hotellmedarbetare Brad Smoley vann sin egen personliga Stanley Cup Om du arbetar hårt och smart nog kan du en dag vinna Stanley Cup i din utvalda arbetssätt.
gå ner i vikt med 5 2 dieten En tonåring s 137