gå ner ett kilo i veckan En ny idé

gå ner i fettprocent En ny idé

Här är hela lösningen till jorden s woes: Kör, älskling, kör!

Hur jag ser det handlar det om oljan, eller hur? Utan olja i alla dess former skulle vi inte ha någon förorening, trafik, global uppvärmning eller röda ljuskameror vid korsningar installerade av korrupta lokala kommuner. Men inte heller skulle vi ha Flathead Ford, Big Daddy Don Garlits, Indy 500 eller Bill Blass Edition Lincoln Town Car med opera fönster.

Ändå kommer vi någon gång att vara helt borta från gas och då kommer alla våra problem att lösas. Självklart kommer vi att ha en hel massa nya problem då (hungersnöd, ekonomisk kollaps, civilisationsfallet etc.) men vi ska räkna ut någonting.

Först måste vi bli av med all denna olja. Att ha det lättillgängligt till relativt billiga priser är att ha brickor av munkar i hela huset när vi verkligen borde försöka gå ner i vikt. Vi vet att vi inte borde äta sakerna, särskilt de fyllda geléerna, och vi vet att vi borde göra situps istället för att titta på tv, men det nya avsnittet av så du tror att du kan valsa med vasslarna är på, plus, munkarna har rätt där människa! Och de är så välsmakande! Särskilt choklad med sprinkles. gasen. För att göra det så snabbt som möjligt säger jag, gå ut och köra något stort och oansvarigt släpredskap det samtidigt som man suger en traktortrailer med parkeringsbromsen och en rännan sätts i bruk. Att använda den kvarvarande oljan så fort vi kan, kommer att tvinga frågan om ren och grön transport mycket effektivare än skulden att trippla alla du känner till att köpa en hybrid (med den extra fördelen att eliminera dessa smug bildekaler på hybriderna, jag sparar Universum! Du borde tacka mig!). Bevarande kommer bara att fördröja det oundvikliga. Varför inte använda det hela i en sista härliga firandet av hästkrafter? Som Fred Astaire styrde sin sportbil i On The Beach.

Då, när det är allt borta, kan vi telecommute. Visst, det vann ingen mat eftersom det inte finns något sätt att få grödorna att marknadsföras, och det farliga Ponzi-systemet för en ekonomi som vi har kommer att smula. Och det kommer bli upplopp och kannibalism, yada yada yada. Men det kommer att hända ändå så varför inte gå ut med ett slag medan du gör en wheelie? Vem är med mig? Woo hoo!

OBS KOMMENTARER: Automotive News har under de senaste månaderna övervakat en betydande ökning av antalet personliga attacker och missbruk av kommentarer på vår webbplats. Vi uppmuntrar våra läsare att uttrycka sina åsikter och argumentera för sina poäng. Vi förväntar oss oenighet. Vi förväntar oss inte att våra läsare slår på varandra. Om vi ​​ser upprepade beteenden kommer vi att förbjuda kommentaren. Hjälp oss att behålla en civil diskursnivå.
gå ner ett kilo i veckan En ny idé