gå ner 5 kilo på en vecka En puritansk s väg till viktminskning och lycka

kosttillskott viktminskning En puritansk s väg till viktminskning och lycka

Min plan att bli smal och viljig och lockande fungerar inte och orsaken verkar vara att jag, om jag går för dagar och dagar bara äter selleri och RyKrisp och en soppa gjord av björkkvistar och lavar, svärer jag ibland och när jag återfå medvetenhet, jag hänger över den halvt ätta slaktkroppen av en gazelle och mina händer och ansikten är röda och klibbiga och jag är självklart upprörd och ändå smakar mycket sällsynt gazelle när du är hungrig och ansträngning av jagar en och tar ner den gör en person ravenös.

När jag säger till människor som jag vill gå ner i vikt, önskar jag att de ‘ser på mig i slack käftad förvåning och gråter,’ Du? Gå ner i vikt? Är du arg? Du är den väldigt snygga bilden av smal fläckad elegans. ‘Men folk gör det inte. De säger, ‘Har du hört talas om North Shore diet?’ eller ‘jag läste något om att gå ner i vikt medan du sover.’ Så det verkar vara en uppfattning där ute att mindre av mig kan vara en bra sak.

North Shore-kosten inbegriper sill och kokt potatis och smör, men det innebär också att roddar en båt i timmar i dag i svåra svallar och jag har inte tiden i Juarez.

Det finns viktminskningsgrupper som man kan gå med, till exempel män som kommer till villkor med sina kroppar, där ständiga kamrater sitter i en cirkel med fällstolar och dricker kaffe från Styrofoam-koppar och pratar om hur glad det gjorde att mamma såg att pojken blev stor och starka och så de åt som lanthandlare i 30 år och nu är de inte starka, bara stora, och innan de kan börja bli mindre måste de möta risken för mammas besvikelse. Det finns gråt som fortsätter i dessa grupper, och jag är allt för män gråt så länge det är andra män som gör det.

Det finns naturligtvis kirurgi. En kirurg kan trimma bort alla vinklade delar och ärret är minimalt, inget som inte kan döljas av en turtleneck och en poncho. Jag vet sjuksköterskor och de pratar. Din navelknäpp kan komma i din armhålan. Din rumpa kan komma ut lopsided och du måste bära ortopediska byxor så att du inte skulle lista till styrbord.

Förmodligen finns det legala mediciner som skulle hjälpa mig att gå ner i vikt enkelt och också göra mig galen med lycka och om jag arbetade i en apotek och hade en långhelg när jag inte behövde driva ett motorfordon kunde jag experimentera med några droger och hitta den som är rätt för mig, men jag vill inte vara meds, jag vill förlita mig på karaktärsförmåga.

Det är det enda sättet att gå ner i vikt: att titta i spegeln och bestämma att vikten måste gå förlorad och förklara en vit varning, inte mer vit mat och sätta in en noll efterrättspolitik och utesluta all mat som hade ögon. Huvudvis hoppar du över all mat du gillar. Det är slutet på BBQ, början av BBC (braised bok choy). Det finns så mycket som kan göras med linser! Men tiden att börja är nu. Annars borde jag planera att bli en attraktion i karnevalen, ljuger i ett tält under skylten ‘FÅR INTE FET FETTMEN. INGEN FOTOGRAFIER. POSTKORT ÄR SÖK I SOUVENIR SHOP. ‘

‘Men, bra herre,’ säger du, ‘mat är en av livets vackra belöningar, det stående revbenet, chokladtrufflorna som blötläggs i bourbon förutse kvällsrepast är allt som håller oss på väg igenom den oändliga, dystra eftermiddagen på företagets sida löpband. Hur ska du finna styrkan att uthärda, vet att din kvällsmat blir bok choy? ‘

Hur ska jag hitta styrkan? Genom själens rättfärdighet, så är det sånt. Jag kommer att sitta med min sellerikonsumtion och utklädd sallad av bittra gröna och titta över bordet på din gazelle au jus och tänka: ‘Jag brukade vara en hjälplös glutton som dessa ynkliga idioter och tack, herre, för att lyfta mina fötter från mirylera och peka mig på de höjder som jag för närvarande upptar. ‘

Ren lufttät egen rättfärdighet är en kraftfull motor. Det finns en benblå nosed bullet eyed Puritan inuti var och en av oss och jag tänker hitta mina och sätta honom till jobbet.
gå ner 5 kilo på en vecka En puritansk s väg till viktminskning och lycka