gå ner 10 kg på en månad En titt på hennes första gång på viktvaktare

gå ner i vikt tabletter En titt på hennes första gång på viktvaktare

Oprah Winfrey har kasta tiotals pounds under det senaste året och hon har Weight Watchers att tacka.

Dieting är ingen lätt feat, men precis som den 62-åriga media-mogulen har gjort med böcker, kändisar och dagtidssignaler, gjorde Winfrey förlorad vikt, se hanterbar och bekant genom att föra fansen för varje steg i sin resa via sociala medier, reklamfilmer och vikt Watcher mötesbesök. När hon inledningsvis blev inbjuden att investera i det internationella tyngdförlustföretaget och bli en delägare, skulle Oprah prova produkten innan hon kunde sälja den.

‘Tyngdtittare ringde mig in som i mitten av juli’, berättade hon för Ellen DeGeneres. ‘Vi hade vårt första möte i augusti och de sa,’ Vi skulle vilja att du kommer ombord på vårt program och gör vad du gör: självförtroende, självberikande. Vi tror att du kan ta med en annan nivå till Weight Watchers. ‘Jag sa,’ Jag kan inte göra det om jag inte går med programmet. Först och främst har jag aldrig godkänt någonting. Jag har aldrig varit en talesman för någon. Så jag måste själv göra programmet för att se om jag verkligen gillar dessa poäng, för jag har varit motstånd mot poäng. ”

Hon måste ha gillat systemet eftersom hon i mitten av oktober offentliggjorde sin investering på 43 miljoner dollar för en andel på 10 procent av bolaget och en plats i styrelsen. ‘Hon’ är medlem i sin egen personliga resa mot framgång och hon tror så mycket på vad vi gör och vårt uppdrag att hon vill arbeta med oss ​​för att inspirera människor runt om i världen för att leda hälsosammare och mer uppfyllande liv ‘, sa företaget i ett uttalande vid den tiden.

Oprah var ett relatabelt val alla, hon har offentligt kämpat med sina egna viktminskningsproblem i årtionden, som berömde en vagn fylld med djurfett under en episod av Oprah Winfrey Show för att fira hennes viktminskning på 67 pund, ett ögonblick som Winfrey sedan dess har uttryckt ångra över som hon senare fick lite av vikten tillbaka.

Den här gången har det varit lite ångrar över hennes beslut att börja räkna poäng. Sedan mitten av juli har Oprah sett fysisk framgång med 30 pounds så långt och en ren hälsokoll. ‘Bästa hälsokortet någonsin! Totalt kolesterol 180. LDL 82. Tack vare wwsmartpoints ClevelandClinic AnnualCheckup’, skrev hon ett foto av sig själv tillsammans med sin läkare i juni.

Medan viktminskning verkar lätt att bara titta på bilder från en iPhone-skärm, måste Winfrey möta sina matfruktioner och balansera dem på viktvaktarnas sätt om hon vill göra framsteg. Visst, hon åt födelsedagstårta och stekt mat, men motverkade godis med färska grönsaker från sin egen trädgård och veckovisa vandringar, även på julferie. Oprahs ansträngningar slösades inte. ‘För första gången i mitt vuxna livs historia, sedan jag var 23,
gå ner 10 kg på en månad En titt på hennes första gång på viktvaktare
24, fick jag inte ett pund under semestern,’ sa hon i en video.

Liksom många medlemmar av programmet, uppmärksammar Oprah hennes viktminskning för att kunna äta så gott som någonting så länge som det ligger inom hennes tilldelade antal poäng för dagen. ‘Jag äter i grund och botten exakt vad jag vill och om jag inte kan ta reda på vad poängen bara säger att jag ska vidarebefordra det’, berättade hon medlemmarna under ett telefonsamtal i mars. ‘Om jag inte kan börja måla poängen, passerar jag vanligtvis.’

I sant Oprah-mode lyckades hon till och med göra att äta bröd en viral del av programmet. ‘Jag älskar bröd. Jag klarar det bara, så jag avvisar mig inte bröd. Jag har bröd varje dag, ‘sa hon berömd i en reklamfilm.’ Det här är genialet av det här programmet. Jag förlorade 26 pund och jag har ätit bröd varje dag. ‘

Efter tweeting videoen till fans, klättrade Weight Watchers ‘aktier något över $ 2 per aktie. Eftersom Winfrey äger ungefär 6 miljoner aktier, tjänade hon 12 miljoner dollar av bara en. Tweet. Men trots Oprahs förluster på skalan, Vikt Vaktare har också kostat miljardären en vacker öre.

Hon upphävde ursprungligen 43 miljoner dollar för en andel på 10 procent i företaget. En dag efter det att stora anmälan gjordes hade börsvärdet ökat och samma sats var värt 110 miljoner dollar, enligt Forbes. Emellertid fyra månader senare uppgav aktiernas ‘värde som dämpades med 28 procent efter en fjärde kvartalsrapport att bolagets årliga intäkter hade minskat med 21 procent, vilket Fortune rapporterade. Winfreys andel sjönk i värde med ungefär 28 miljoner dollar, men det hade fortfarande ökat med samma belopp sedan Oprah först köpte den.

Som viktvaktarnas värde förblir i ett tillstånd av flöde på marknaden, njuter Winfrey av frukterna av hennes fysiska arbete, som nyligen gick den röda mattan till premiären för hennes nätverk EWNs nya dramaserie, Greenleaf i West Hollywood, Kalifornien. Med hennes händer planterade med självsäkerhet på hennes höfter, är det klart Winfrey älskar hennes utseende aldrig vända tillbaka.

‘Varannan gång har jag någonsin gått på en diet, jag har gått på en diet och gått sedan av kosten, för jag hade fått den vikt jag ville vara’, sa Winfrey under ett privat samtal med vikt Watchers-medlemmar i slutet av januari. ‘Skillnaden är, jag har gjort skiftet och det här är det sätt jag ska leva för resten av mitt liv.’
gå ner 10 kg på en månad En titt på hennes första gång på viktvaktare