gå ner 1 kg i veckan En ny viktminskningsenhet i arbeten

viktminskning snabbt En ny viktminskningsenhet i arbeten

Det beräknas att det finns cirka 400 miljoner människor världen över som är överviktiga. Förra året vände omkring 200 000 av dem till bariatrisk kirurgi för att släppa punden. Nu hoppas några läkare att en liten enhet kommer att erbjuda ett enklare sätt att förlora vikt. Doktorer på Tufts New England Medical Center är bland en handfull centra runt om i landet som deltar i denna nya studie med ‘V Bloc Therapy for Weight Loss’ . Tanken är att kontrollera vagus nerverna, vilket hjälper till att reglera känslan av hunger och fullhet i hjärnan. I ett minimalt invasivt förfarande implanteras en pacemakerliknande anordning i patienten med elektroder som går till vagusnerven. Enheten kan slås på och av med en extern styrenhet som används av patienten. Scott Shikora, en bariatrisk kirurg, säger att ‘Patienterna känner inte samma hunger, men har samma behov att äta de storlekar som de gjorde innan enheten aktiverades.’ Han tillägger, ‘Ny teknik som V Bloc har kommit och erbjuder patienter möjligheten till de goda resultaten med dramatiskt mindre komplikationer.’ V-blocket är fortfarande under studie och riktar sig till obese människor mellan 18 och 55 år. Fallen av äldre Amerikaner har förödande medicinska och ekonomiska konsekvenser, uppnår 50 miljarder dollar om året, en ny studie finner. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Idag kan en enkel touch av ett finger till ett smartphonefall vara tillräckligt för att ge omedelbar, exakta blodtryckavläsningar. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjöd mentolcigaretter, svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie. Efter den canadiska provinsen Ontario förbjöd mentolcigaretter svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie finner. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjöd mentolcigaretter svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie finner.
gå ner 1 kg i veckan En ny viktminskningsenhet i arbeten