fasta gå ner i vikt En Savagely Delightful Cheesecake Burlesque Review

bra kost för viktminskning En Savagely Delightful Cheesecake Burlesque Review

Vad kan vara mer lockande på en februari kväll än utsikterna till Cheesecake Burlesque Review? Denna ögonpopande scenshow består av kvinnor från Victoria som har ordinarie dagjobb men raser upp lägret på natten. Cheesecake Burlesque Review spelar i Invermere 26 mars. När kommer vi se dem här? Foto med tillstånd av Cheesecake Burlesque Review

Matredaktör Leslie Savage

Vad kan vara mer lockande på en februari kväll än utsikterna till Cheesecake Burlesque Review? Denna ögonpopande scenshow består av kvinnor från Victoria som har ordinarie dagjobb men raser upp lägret på natten. Som partidrädare har de strutted sina saker så långt bort som Berlin och har vunnit utmärkelser i Las Vegas för vad som har beskrivits som deras ‘high energy acts’, utspelar sig artister, komedisk timing, förföriskhet och tjej närmaste tillgänglighet. ‘Målgrupper (främst par och kvinnor) säger att’ tjejerna ‘har en underbar tid på scenen, och att deras komiska exuberans är infektiös.

När ska vi se dem i Revelstoke är min fråga? Inte förrän en ny teater är byggd, eftersom deras tekniska krav inkluderar ett varmt torrt omklädningsrum och lagring för rekvisita omedelbart offstage. Men deras show har sålt ut i Nelson, Kelowna, Kamloops, Prince Rupert och Kitimat, så vi måste bara hoppas att de fortfarande kommer att turnera när vi har en teater. Vem vet? Kanske Revelstoke Current kommer att ta dem till stan. spela i Invermere den 26 mars, om du absolut inte kan vänta.

Samtidigt måste vi lösa oss för ostkaka av gastronomiska sortimentet, och jag har experimenterat för att hitta ett recept som alltid är super läcker, men också en som är enkel, innehåller inga förpackade ingredienser inklusive graham cracker-smulor och är vad jag anser vara ‘riktig’ ostkaka, det är New York-sorten utan gelatin, puffy ägg eller falskt vispadat någonting. Du kan göra den mjölfri genom att använda rismjölkbröd för en skorpa. Kakan är bara ost, ägg och lite socker, så det är inte så sött. Och rent ‘skrapa’, som Kendra på Mountain Meals beskriver mat från äkta ingredienser utan paket i sikte.

Google ‘cheesecake’ för cirka 40 bilder som ger dig idéer om hur du ska dekorera eller avsluta din ostkaka. Jag har använt hallongelé smält som en glasyr över färska blåbär, för att komplettera citronfragmentet skorpa av detta recept. Mango skivor är också fantastiska, med aprikos sylt spikad med mango balsamic (Crescendo) för glasyren.

Själva receptet är en förenklad kombinationsversion av Tre Cities of Spain cheesecake från Gourmet, minus sur grädde och ett mycket gammalt New York-recept från min mycket tummade och väldigt tattered Rattner Deli Cookbook. Jag har utelämnat mjölet , stearinljus, grädde och gräddfil, för en version som nästan kvalificerar sig som en lågkandidatkandidat med högsta förlorande efterlämnare. Jag gör viktminskningsprogrammet på Trans Canada Fitness, och även om jag inte kom nära de 5 och 10 pund första veckans viktminskare, förlorade jag fortfarande lite mer än ett pund om fem dagar, trots att man åt en bit av denna ostekaka på varenda en av dessa dagar.

Cheesecake preferenser kör lång och stark, och din egen kan vara för den krämiga custardy sorten. Vem kan argumentera? Men du kanske vill experimentera med den här i alla fall min bokklubb, de som smakade litterärt och kulinariskt i min värld älskade det. Och som recensioner av Cheesecake Burlesque Review är det säkert något sexigt och lockande om äkta ostkaka.

Detta är cheesecake med blåbärsuppläggning,
fasta gå ner i vikt En Savagely Delightful Cheesecake Burlesque Review
allt klart att skära. Leslie Savage foto en springform pan 9 10 tum i diameter eller två 6 tums kokkärl. Om du inte har en fjäderformspanna, föredrar du ett djupt glasbakspannmål för en grunt pajplatta. Om du har en rätt storlek är det tricket. Om du hamnar med kvarvarande skorpa, gör små kakor och baka dem i tio minuter; Överkaka kaka-ostekaka smeten kan bakas separat i muffinburkar, sätt i en vattenpanna (vad kallas en bain marie).

Jag använder en mixer för kökshjälp och en matprocessor, men saknar dessa verktyg, en stark arm med en tät träsked och en trådvisp ska göra.

Creme ihop med hand eller i en matberedare smör, socker, olja, citronskal och juice och ägget. När den är grundligt integrerad och krämig, tillsätt mjöl, natron och salt och blanda tills degen håller ihop.

Smörj fjäderformspannan och tryck degen med handfuls i botten och på sidorna av pannan. Degen ska vara så tunn och jämn som du kan klara av det genom att trycka med fingrarna, särskilt längs hörnet där botten sammanfogar varandra, annars får du en stor hunk med kakadegskorpa som är för rik att äta. Det spelar ingen roll Om degen inte kommer direkt till toppen av pannan, täcker vissa människor bara botten, för att ge ostkaka lite stabilitet när de serveras. Lägg åt sidan medan du förvärmer ugnen till 350 grader F och gör cheesecake smeten.

Använd rester för att göra små kakor. Baka i bara 10 minuter.

1 kg krämost (3packages 750 gram)

4 mycket stora eller 5 medelstora ägg (för att göra 1 kopp ägg)

Sätt in allt i den stora skålen på din mixer och kör på lågt under den första halvan tills allt är blandat, öka sedan hastigheten till högt och blanda tills smeten är mycket slät och krämig. Om du inte har en mixer, gör det för hand, det tar ett tag att bash ned i gräddeosten, men så småningom blandar den sig i ägget och sockret, då tar du det med en piskvisp och slår som galen.

Häll smeten i den beredda fjäderformen. Sätt pannan på ett kakan för att få dropp och baka vid 350 F i 45 55 minuter. Ostekaket kommer att stiga ovanför plattans nivå, men kommer att sjunka ner igen när det kyler.

Avlägsna från ugnen och låt ostkakan svalna och lämna den i fjäderformen, kyl i minst 6 timmar före servering. Senare behåll resten i kylskåpet.

Jag har haft lycka till med den här som inte sprickade en av fem gjorde det, och jag vet inte varför. I alla fall tjänar topping två syften, varav en är att täcka eventuella sprickor som uppträder. Den andra självklart är att göra hela saken super dekadent scrumptious.

Smält sylt eller gelé för en glasyr och häll den över den färsk frukt, för en saftig toppning. Ännu mer dekadent är choklad sås och hallon coulis drizzled artistiskt över toppen. (Jag tycker att den här sprutprocessen är mer utmanande än vad den verkar, och jag är otrolig med choklad på ostkaka, men vissa människor älskar den här kombinationen.)

Blåbär med hallonglasur

När kakan är helt cool, ordna färska blåbär över toppen. Smälta i en liten kastrull en kopp hallonjelly. Häll upp över blåbär och kyl.

När kakan är cool, topp med mango skivor. Jag använde frysta kuber och skivade dem och arrangerade sedan de små skivorna i ett blommönster ovanpå cheesecake. Smält i en liten kastrull 1 kopp aprikos sylt. Tillsätt 1 msk mango balsamvinäger och mixa bra. Häll över mango skivorna och fördela jämnt. Kyla.
fasta gå ner i vikt En Savagely Delightful Cheesecake Burlesque Review