bra kost för viktminskning En Q med en Ironman

gå ner 1 kilo i veckan En Q med en Ironman

Vad är den mest missförstådda saken om gäng involverade ungdomar, och hur hittar du i ditt dagjobb?

Du kommer i kontakt med barn som kämpar, som kan visa tecken på att gänget är involverat. Mitt jobb är att komma in och försöka hjälpa dem att komma tillbaka på rätt spår, få dem till en punkt där de blir självförsörjande och inte lita på någonting eller någon annan än dem själva. Det övergripande målet med mitt jobb är att hjälpa till att hålla dessa barn ur det unga rättssystemet, stanna ut och bli produktiva medlemmar i vårt samhälle. Och jag har framgång med det för att jag vet att detta inte är ett nio till fem jobb. Jag besöker ständigt över nattkvällen vid Y. Jag arbetade med ungdomsfängelsemöjligheter i många år. Dessa barn kommer in, de hotar dig, de pratar om vad de ska göra. Men vad den genomsnittliga medborgaren inte får se är barnet klockan två på morgonen när du gör sängkontrollen, och de här barnen är bollade i fosterpositionen och du hör den lilla svaga mamman. Det när du inser att de bara barn. Och så när jag hör folk i samhället pratar om dessa barn som om de är små monster, kan jag förlora det faktum att de bara barn. Om ett barn kommer till mig att andas, kan jag arbeta med honom. Jag går inte till mitt jobb med att en storlek passar på alla sätt, för det som fungerar för detta barn kommer absolut inte att fungera för en annan. Något händer under den tiden som denna magiska sak kallas förtroende är byggt. Jag hade barn prata om att knivar mig och skjuter mig, men de samma barnen kommer nu att ringa upp mig och de kommer att säga att jag tänker på att skada mig själv. Kan du prata med mig? De tre saker som jag fokuserar på är kärlek, disciplin och respekt. Och när jag ser barnen pressar mig? Jag trycker bara den kärleken strax tillbaka och dina sex syskon växte upp fattiga, uppvuxna av din ensamstående mamma i Milwaukee. Hur har dina personliga kampar påverkat ditt arbete?

Jag var en idrottsman på gymnasiet, hade möjlighet att spela kollegialboll på olika ställen, men två veckor före examen dödades min mamma av en svartsjuk pojkvän. Det är därför jag stöder program som DAIS [Domestic Abuse Intervention Services] och vid ett tillfälle tjänstgjort i styrelsen med Wisconsin Coalition Against Domestic Violence. Jag gick till skolan två månader senare, och det var väldigt svårt att lämna min familj bakom, men jag försökte vara leverantör. Jag slutade med att gå till Marycrest University på ett basketmässigt stipendium, men majoriteten av de första åren var en suddighet, för jag var vilse på campus. Jag säger till folk, fäder kan plocka upp och lämna och familjen kan vara intakt, men när mamma lämnar faller allt. Det var ännu mer frustrerande, tyvärr när killen som dödade min mamma bara tjänstgjorde tre dagar i fängelse. Och jag kände bara som, vi vet, vi var en stackars familj,
bra kost för viktminskning En Q med en Ironman
och jag tror att vi har dålig rättvisa.

Som en ung svart man i Milwaukee beskriver du att du är profilerad och väsentligt trakasserad av en viss polis som ens slog dig i magen när du berättade för någon i åratal. Har dessa erfarenheter påverkat dig mot polis och socialt arbete?

På högskolan växlade jag mitt huvudämne från lag till socialt arbete, tog examen och fick möjlighet att arbeta i Quad Cities. Jag arbetade på platser som Arrowhead Ranch, en ungdomsfängelsemöjlighet för barn som hade några väldigt signifikanta, allvarliga insatser med lagen. Därifrån fick jag hemlängtan och ville komma tillbaka till Wisconsin. Min första plan var att gå till Milwaukee, men jag visste att jag ville vara polis, och jag visste att jag inte kunde ta en vän ner. Jag bestämde Madison eftersom det inte skulle vara så nära personlig kontakt med människor jag växte upp med. Jag gick med i UW Polis men det var inte en bra passform för mig. Och så kom jag tillbaka till ungdomsrätten 2001.

Diabetes är den femte ledande dödsorsaken för svarta män. Du skrev en bok om din resa till Ironman-mållinjen under 2005. Du är ordförande i Dane County African American Men Health Advisory Committee. Du är värd för Tuesday Morning Buzz Radio Show på WORT FM. Du grundade webbplatsen Rebalanced Life och du för närvarande underlättar gemenskapens hälsoinitiativ, inklusive Soul Strides och Black Men Run.

Jag var tjugonio när jag diagnostiserades med diabetes av typ 1. Jag var överviktig. Jag var väldigt aktiv. Och så från åldern av tjugo nio i fyrtio två, några år gjorde jag det bra med min diabetesvård men majoriteten av åren jag gjorde Vid åldern fyrtioåtnågra min doktor fick i princip mitt fall. Jag började visa komplikationer från dålig diabetisk kontroll. Jag sa, jag såg den här saken kallad Ironman triathlonen. Och 362 dagar efter det att doktorns möte passerade, korsade jag målstrecket vid Ironman-triathlon. Nu gör jag en grupp, Black Men Run, och vi har några tunga killar. De vet att de behöver gå ner i vikt, och det är fantastiskt att se dem komma, se dem börja ta sin hälsa allvarliga nu. Jag slutade för en kvinna som gick ner John Nolen och jag sa att vi ska göra den här promenaden i ungefär en månad. Du borde komma och jag låter dig göra det gratis. Och hon kom upp till Soul Stroll och hon kunde inte gå en mil och [nu] förlorade hon sju och sju kilo. Det är så coolt när du kan vara på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Du hade en del skrämmande upplevelsesträning för Ironman, från att du började inte simma till en bilförare som slängde en kopp öl i ditt huvud och använde en rasslam när du cyklade ut på Mount Horeb. Du hade många försök i ditt liv som kunde ha gjort någon så arg och farlig som barnen du jobbar med idag. Hur håller du dig så positiv?

När jag gick igenom den psykologiska utvärderingen för UW-polisavdelningen, minns jag psykologen som gjorde min utvärdering, man, du blir sällan rattled. Min mamma var en väldigt mild mildad kvinna; det var det som modellerades för mig. Trots att jag bara hade sexton och ett halvt år med att ha modellerat, har det definitivt påverkat mig. [Efter den rasmotiverade attacken under träning] kommer jag ihåg att komma av cykeln och säga till människor som jag gjort. Jag kommer ihåg en av mina vänner som säger att du kan låta detta bryta din ande. Och sedan började jag rida med grupper av människor, och det var bättre. När jag kom ut på vägen under Ironman, när jag kom till det området, kommer jag ihåg att tänka, wow, jag slutar nästan. Det var viktigt för mig att avsluta. Jag lever mitt liv. Lev ditt liv. Det här är det enda du kommer att få. Gör bara det bästa av det. Jag ser inte längre tillbaka och har de låga ögonblicken för att jag borde ha gjort detta drag eller det som rör sig. Eftersom alla dessa saker fick mig till den punkt där jag på. Och den rollen jag befinner mig i nu. Ärligt talat,
bra kost för viktminskning En Q med en Ironman
har jag råd att vara bitter eller arg eftersom jag är en förebild för dessa barn och om de ser mig vara så kommer det att ge dem tillstånd att fortsätta. Jag har råd att vara arg. Jag måste leda med exempel.