viktnedgång träning Doc ger gemensamma tips för att hålla sig frisk

kalorier isbergssallad Doc ger gemensamma tips för att hålla sig frisk

‘Det är väldigt viktigt att berätta för din vårdgivare alla mediciner, alla kosttillskott, alla vitaminer och alla växtbaserade produkter som du tar eftersom de alla har en effekt, även om de är naturliga eller över disken. Även om du inte tycker att det är viktigt, nämna det, sade han.

När det gäller kost och motion, sa han att svaret är enkelt.

‘Alla vill veta vilken typ av kost de ska följa. Ska jag ha hög fetthalt eller lågt fett eller högt kol eller lågt carbdiet? Många många studier genom åren har stödt att allt som händer är att du äta mindre mat. Kalorier räknar, säger Leavey. ‘Om du äter mindre kalorier och du tränar mer, kommer det att hjälpa dig att gå ner i vikt och vara friskare.’

Så hur mycket ska du träna?

‘Om du kan göra det tre dagar i veckan, bra. Om du gör det fem dagar i veckan, ännu bättre. Det borde vara kontinuerligt i minst en halvtimme, och du vill verkligen jobba lite med svett till gränserna för din tolerans ‘, säger Leavey.

Dawn Macreadie, 39, trodde aldrig att hon skulle gå igen. Blodproppar i benen och andra relaterade problem under de senaste månaderna tvingade henne att undersöka hennes hälsovanor.

‘Jag måste definitivt vara mycket strängare om min medicinhantering, min kost, särskilt på grund av medicinen jag är på och också en övningsplan’, sa hon.

Macreadie tog Leaveys råd mycket seriöst.

‘Ditt liv kan förändras om en minut bokstavligen och så försöker du göra så mycket proaktivt som du kan för din hälsa istället för att vänta tills det händer är väldigt viktigt’, sa hon.
viktnedgång träning Doc ger gemensamma tips för att hålla sig frisk