träning för viktnedgång Doktor Ivan Kuleshov Hur överviktiga tonåringar försöker gå ner i vikt

hur går man ner i vikt snabbt Doktor Ivan Kuleshov Hur överviktiga tonåringar försöker gå ner i vikt

Hur överviktiga tonåringar försöker gå ner i vikt.

Överviktiga tonåringar som kräver att de lägger ut vikt för sin egen välbefinnande är mer benägna att lyckas än de som gör det för att imponera eller behaga andra, enligt en oförklarlig studie. Forskare vid Brigham Young University (BYU) sa att föräldrar borde anställda sina barn fokusera på deras hälsa, snarare än socialt tryck för att kasta oönskade pundskapslar.

Och ‘Våra resultat tyder på att tonåringar har motivationer som är mer inneboende. En sak är att föräldrar ska hjälpa till att fokusera sin tonåring på hälsosamma beteenden för att vara hälsosam mer än för social acceptans’. Studien, publicerad i Childhood Obesity, inkluderade 40 också tillbaka när övervikt eller fetma tonåringar. I genomsnitt gick tonåren 30 pund för att uppnå en normal vikt mertua. Tonåren behöll framgångsrikt en robust vikt för ett helt år.

Av dessa tonåringar sa mer än 60 procent att deras främsta mål att förlora bias var att förbättra sin hälsa. Under tiden sade 43 procent av tonåren att de försökte ge upp vikt för att få acceptans från sina kamrater. Alla tonåringar som var involverade i studien sa att förlora värdet var deras beslut. Tonåringarna avslöjade också det bästa sättet som deras föräldrar hjälpte var genom att ställa ett briljant exempel på hälsosamma beteenden och ge hälsosammare mat till mat och snacks.

Större livsförändringar eller tidpunkten för väl sammanhängande händelser bidrog också till att motivera tonåringar att gå ner i vikt,
träning för viktnedgång Doktor Ivan Kuleshov Hur överviktiga tonåringar försöker gå ner i vikt
forskarna skar ut. ‘Det fanns några perioder, som en övergång till gymnasiet eller till college, där vi såg grupper av tonåringar som avviker från vikt under de viktiga perioderna. Det är ett tillfälle att återskapa dig själv. Det är mycket skift pågår, så vissa tonåringar väljer att göra en förändring för att vara friskare ‘. De berömda att även om populariteten hos reality-tv-serier med snabb viktminskning föreställer sig medvetenhet om hälsosam livsstil, kunde de sätta orealistiska förväntningar. ‘Ingen av dessa tonåringar i vår studie förlorade makt i skynda. Deras råd till andra tonåringar är att hålla kursen och bibehålla den på lång sikt vigrx pill usa com. För de flesta var det bara en hammare eller två i veckan’ .

scpi fiducial buroboutic: De kanadensiska forskarna har hittat en mer orsak till diabetes 2 typer (03/07).
träning för viktnedgång Doktor Ivan Kuleshov Hur överviktiga tonåringar försöker gå ner i vikt