snabb viktminskning tips Drastiskt förbättrad hastighet

gå ner i vikt snabbt blogg Drastiskt förbättrad hastighet

Introduktion: Drastiskt Förbättra hastigheten, liv och prestanda på din R / C-helikopter VÄLKOMMEN! Med ett knapptryck kan du hjälpa mig att vinna! Det är så enkelt!

När du först är med en R / C-helikopter är det roligt, men du märker att det kan vara långsamt, batterilivslängden kan ta några minuter och det kan vara den irriterande våren som håller gasen nere och vinner dig inte sväva. Dessa få problem kan botas i några steg, vilket förbättrar helikoptern drastiskt.

Observera att denna helikopter kanske inte är som din. Dessa mods är för Syma S107G och de kan kanske arbeta på din helikopter. Jag är inte ansvarig för några skador, annullerade garantier etc. Var försiktig när du gör dessa mods. Se till att du är väldigt bra på att flyga din helikopter på villkoret du tog emot det. De flesta av de avtagbara delarna finns på baksidan av helikoptern, vilket gör det långsamt. Ta bort stängerna och alla plaststycken. Jag bryr mig inte riktigt om lysdioden, så jag tog bort den genom att skruva av cockpiten, klippa de två trådarna, ta bort den från cockpiten. Det finns också en vikt där, om du vill att din helikopter ska hålla längre, ta av den. För att ta bort fjädern, ta bort skruvarna på kontrollenhetens baksida. Det finns en bakom laddningskabeln, dra bara skjutreglaget tillbaka och dra sedan av den i en liten vinkel. Det kan ta lite kraft men var noga med att försäkra dig! , vrid kontrollen över och dra av den främre delen. Ta bort skruven som håller fjädern på plats och dra ut fjädern. Skruva in skruven igen. Ta fjädern och haka ihop båda ändarna, bild en cirkel. Ta sedan cirkeln på med krokarna nedåt, så att fjädern gnider mot gasen och bildar lite friktion. Ta sedan laddkabeln och lossa knuten och ge dig en tums extra sladd.

Några framtida idéer:

Jag skulle ta bort några paneler och göra en kolfiberversion av dem, men jag hade inte tillräckligt med tid. Jag ville också få lite kolfiberstång och göra stången längre så att den kunde gå snabbare.

Om du har några idéer, vänligen lämna en kommentar. Snälla betygsätt. Och framför allt, röst för mig. Jag vet att du skulle vilja vinna, så försök att hjälpa mig. Jag skulle älska det om jag vann!

Notera på sågtandparacord armbandet: Jag gjorde en instruktion för ett tag sedan, som inte gjorde för mycket mening. Jag kommer snart att göra en video och mina abonnenter kommer bli först att se den. Vänligen prenumerera! Hack_everything 1 år sedanReply

Jag har en syma s107, den exakta modellen som visas i detta instruktioner och det var aldrig en fjäder på gasreglaget, batterierna är också billiga och lätt att byta ut. Batterier kan anslutas till batteriet du använder och sedan sätta i batteriet tillsammans med det i slitsen på leksaken du vill springa. Det är så enkelt.

zain saqib 2 år sedanReply

Jag har förlorat min helikoptersändare. vad kan jag göra ?

TheKitMurkit. 1 år sedanReply

Ive förlorade min också. Kan inte hitta en annan. Dessutom kan kristallen vara lite annorlunda och det kommer inte fungera.
snabb viktminskning tips Drastiskt förbättrad hastighet