snabb bantning Downtown Kelowna hotel satt för att få grönt ljus från staden

viktminskning snabbt Downtown Kelowna hotel satt för att få grönt ljus från staden

Kommunala tjänstemän är redo för gröna ljus slutgiltiga godkännanden för 24 våningar, $ 65 miljoner hotell vid basen av Queensway med utsikt över Okanagan Lake.

Nyheten vidarebefordrades under en diskussion bland ledamöter om visdom att spendera $ 350,000 på planer för en ombyggnad av Kerry Park, det kommunala landet som skiljer hotellutvecklingsplatsen från vattnet. Mohini Singh noterade att ‘inte mycket har hänt’ på platsen sedan rådet godkände projektet sommaren 2014, förutom några testborrningar tidigare i höst för att fastställa byggförhållandena.

Coun. Charlie Hodge undrade om någon planering för ombyggnaden av Kerry Park kanske måste revideras när arbetet på hotellet går framåt. Men rådet hörde det faktiska arbetet med parkuppgraderingen vunnit inte fram till 2017, och att det som godkänns beror huvudsakligen på information om platsservice.

Westcorp, byggaren av det nya hotellet, ger staden $ 350.000 mot uppgraderingen av Kerry Park, ett projekt som för närvarande har en beräknad budget på 4 miljoner dollar.

Planer är för området runt Kerry Park, som sträcker sig från Bernard Avenue över till Stuart Park, för att få en fotgängarevänlig ansiktslyftning i linje med andra förbättringar vid vattnet.

‘Det är väsentligt viktigt att vi får det rätt’, säger Coun. Luke Stack, och tillsammans med resten av rådet godkänner det preliminära designarbetet för förbättringarna till Kerry Park.

Bristen på uppenbara framsteg på hotellet hade några personer undrar om projektet skulle följa andra, till exempel en 26 våning bostad på Bernard Avenue som en gång föreslog av Aqulini-gruppen i Vancouver, som godkändes men aldrig byggdes.

En talesman för Westcorp sa i ett mail senare torsdagen att det detaljerade designarbetet för hotellet nu har avslutats. Men Gail Temple sade ett exakt startdatum för byggandet är ännu inte känt i väntan på resultaten av testhopparbetet som gjordes i höst.

‘Vi har också arbetat med marknadsföring och varumärkesövning för hotellet,’ sade Temple. ‘Det är vår avsikt att avslöja det nya hotellet’ s namn vid sin goundbreaking. ‘

Företaget har uppskattad konstruktion skulle ta cirka 22 månader när arbetet börjar. Alla 214 rum i det elliptiska tornet kommer att ha utsikt över vattnet och i projektet ingår också ett kongresscenter, restaurang och spa.
snabb bantning Downtown Kelowna hotel satt för att få grönt ljus från staden