recept gå ner i vikt Dominic Behavioral Health

gå ner i vikt crosstrainer Dominic Behavioral Health

Beteendehälsovård St. Dominic Jackson Memorial HospitalDepression avser att känna sig ledsen, ‘blå’ och ointresserad i de saker som normalt är en källa till nöje. Det hänvisar också till att ha negativa eller pessimistiska tankar. En depression blir svårare (klinisk) när fysiologiska symptom uppträder, såsom förändringar i sömn, aptit eller sexuell funktion. En klinisk depression varar flera veckor eller mer. Hur förekommer det? Den exakta orsaken till depression är inte känd. I mer allvarliga fall verkar genetiken vara involverad. Vissa människor har större risk för depression som de som har en familjehistoria av ångest eller depression. alkoholister eller narkotikamissbrukare. Vad är symtomen? Personer som lider av en stor depression upplever en signifikant grad av ett av följande två symtom i mer än två veckor: känner sig ledsen eller blå (kan innefatta gråskall, ångest, agitation eller irritabilitet); och förlust av intresse eller nöje i vanliga aktiviteter. Andra symptom på en större depression inkluderar: betydande viktminskning eller vinst,
recept gå ner i vikt Dominic Behavioral Health
sömnvårigheter, skyller på sig, minnesproblem eller koncentrationsproblem; trötthet, förlust av energi; Tänk på död eller självmord. Hur är depression behandlad? För svaga symptom är psykoterapi eller rådgivning de vanligaste sätten att behandla depression. För mer allvarliga symtom kan mediciner ordineras tillsammans med psykoterapi. Sjukhusisering är vanligtvis inte nödvändig om behandlingen påbörjas tillräckligt snart. Admittan till ett inpatientprogram kan vara tillrådligt i situationer där risken för självmord är hög, hemmet är så stressigt eller förvirrat att det gör depression värre eller patienten inte kan ta hand om sig själv hemma. Vad är några rekommenderade sätt att komma igenom ett depressivt episod? Det viktigaste att göra är att följa läkares order och ta alla föreskrivna läkemedel. Andra steg inkluderar att identifiera aktiviteter som ger positiv feedback och försöker fokusera på dem. Gå med i en supportgrupp och behåll kontakt med familj och vänner. Ät välbalanserade måltider och undvik alkohol och koffein. Få tillräcklig vila,
recept gå ner i vikt Dominic Behavioral Health
träna regelbundet och lära dig hälsosam problemlösningsteknik.