ner i vikt snabbt DNA-testet berättar vilken träning

hur ska jag träna för att gå ner i vikt DNA-testet berättar vilken träning

‘Vi tittar på gener som ansvarar för din kroppssammansättning, säger Kurt Johnsen, grundare av ett Dallas-baserat företag som heter Simplified Genetics.

Han är en Kung Fu-mästare, grundare av American Power Yoga, och totalt sett en snygg passformig kille med en passion för att hjälpa andra att bli frisk också.

inte en doktor, jag inte en vetenskapsman, sa Johnsen, som satte sig med WFAA på Plum Yoga, längs Dallas populära sträcka Lower Greenville. vill se till att det vi gör gör skillnad. ‘

Sedan 2012 säger Johnsen att hans företag har testat DNA på 11 000 personer, analyserar gener som matchar dig med den bästa typen träning, kost och vitaminer för din kropp.

är den mest revolutionära saken jag har sett i över 35 år, säger Leisa Hart, den blonda bombshallen bakom Buns of Steel. Nu är hon 49, en mamma, och fortfarande en vacker tränings tränare.

är mitt jobb! Jag mår bra, säger Hart, medger att det finns en sida av henne som allmänheten såg.

ut så ofta och så intensivt skulle mitt ansikte vara rött, mitt huvud dundrade. Jag skulle behöva ta en tupplur många gånger under hela veckan, påminde hon. var min kropp som skrek på mig och sa att du snälla bara sakta ner!
ner i vikt snabbt DNA-testet berättar vilken träning
Du skulle inte träna så svårt så ofta. ‘

Sedan fick Hart genetisk testning, vilket är egentligen bara en enkel kindpinne. Pinnen sänds till ett labb i Louisiana där ditt DNA extraheras och förbereds för analys. Resultaten sätts igenom algoritmer som genererar specifika rekommendationer för dig.

fick reda på att när jag arbetade intensivt arbetade jag ut med alltför hög hjärtfrekvens och jag arbetade för länge, sade Hart.

Baserat på hennes resultat behövde hon faktiskt göra mindre.

För ögat liknar 53 årig Rosanne Lewis Hart. Men hennes genetiska smink är helt annorlunda.

slutade äta allt detta bröd för att jag tyckte att det inte var mycket bra för mig. Jag började ha nötter istället eller jag skulle äta ost saker jag trodde var friskare och jag fick fyra pund. ‘

Lewis resultat visade att hon kan komma undan med mestadels lågintensiv träning. Men den här typen av DNA-analys går djupare: identifiera din idédiet. Brödälskare, Lewis, är mer känslig för fetter än kolhydrater, vilket innebär att hon kan äta sitt bröd och göra yoga i fred.

vet nu för resten av mitt liv vad jag skulle göra, sa Lewis.

Med människor lägger mycket pengar och lager i dessa test ville vi få en läkare att ta på dem.

är början, åtminstone av något väldigt intressant, säger doktor Leslie Cler, chefläkare i Methodist Dallas Medical Center.

Dr Cler berättade för WFAA att denna typ av genetisk testning har varit på marknaden erbjuds direkt till konsumenterna i ett årtionde, men är fortfarande sin spädbarn. enligt Cler, medan olika företag får dig samma resultat, är deras rekommendationer öppna för tolkning.

don tror att dessa tester rekommenderar något som inte är farligt för patienterna alls, säger Cler. som läkare, om du kom för att se mig och du sa, hörde det här testet, om jag får det tror du att jag troligen kommer att gå ner i vikt? Svaret är jag vet inte. ‘

Rimligt nog. Men att gå ner i vikt är inte alltid målet. Kom ihåg Hart, som avskalade på sina träningspassar sedan hon fick resultat?

känner så mycket bättre, sa Hart. känner att jag faktiskt kunde göra mer men jag behöver inte.

Sedan var Fair, som gick från en storlek 10 till en storlek 6 efter att ha satt sina resultat att använda. Hon tillsatte fisk till sin vegetariska kost och innehåller nu en blandning av låg och hög intensitet träning.
ner i vikt snabbt DNA-testet berättar vilken träning