mat för viktnedgång Donnelley köper Precisionsdialog från Kirtland Capital

träning viktnedgång Donnelley köper Precisionsdialog från Kirtland Capital

Donnelley av Chicago. Donnelley förvärvade flera kanals marknadsföringsföretag från Kirtland Capital Partners, ett private equity-företag i Beachwood. Villkoren avslöjades inte. Donnelley, som genererade 11,26 miljarder kronor i intäkter förra året, är en skrivare och utgivare, och Precision Dialogue erbjuder också e-postmarknadsföring, direktpostmarknadsföring och andra tjänster.

Precisionsdialog har cirka 500 anställda i Chicago, Westlake och Indianapolis. Deras jobb är säkra, enligt VD Tom Ragen. Han och resten av företagets ledning kommer att fortsätta ombord och företaget kommer att behålla sitt namn.

Ragen räknar med att bolaget fortsätter växa under sin nya ägare. Donnelley är upphetsad att låta Precision Dialogue fortsätta sin treåriga tillväxtplan. Donnelley.

‘Vi har redan haft två försäljningsanrop som vi planerat att normalt inte ha varit på.’ Donnelley försöker expandera sin förmåga att hjälpa sina kunder att mäta kommunikationseffektivitet och publik engagemang. ‘

Precisionsdialoget jakade på en köpare,
mat för viktnedgång Donnelley köper Precisionsdialog från Kirtland Capital
eftersom Kirtland hade ägt företaget i flera år. Kirtland köpte Northwest Mailing Service, ett direktmailföretag i Chicago 2009, och det köpte Metrics Marketing Group of Westlake 2010. Kirtland slog samman de två företagen för att bilda Precisionsdialog under 2011.

Donnelley hade tidigare kontaktat Precision Dialogue för att prata om ett eventuellt förvärv, säger Ragen. Donnelley hade varit en nordvästens posttjänstens kunder i flera år, tillade han. Donnelleys huvudkontor i centrala Chicago. Donnelley sticker ut, enligt Kirtlands partner Jim Foley.

‘Deras kunskap om marknaden och Precision Dialogue hjälpte verkligen till att skilja dem som en köpare,’ sa han.

De andra två företagen kommer att vara Donnelley Financial Solutions, som kommer att tillhandahålla finansiella kommunikationstjänster och LSC Communications, som kommer att fokusera på utskriftstjänster för utgivare och återförsäljare.
mat för viktnedgång Donnelley köper Precisionsdialog från Kirtland Capital