lchf viktnedgång dokument viktminskning på Instagram

snabb viktminskning tips dokument viktminskning på Instagram

throwbackursdag till min bröllopsbha när de passade mig in i en 52F bh. Jag ville alltid gå ner i vikt, men det var inte förrän i januari 2016 Jag var helt engagerad och förlorade sedan 300 kg. Ingenting om att handla på en bröllopsklänning på 485 kg var glamorös. Mellan att inte kunna hitta en klänning för att bli monterad för en bh kunde ingen veta hur man behandlar en plusstorlek brud. Ingen visste hur jag fick mig att känna mig som en brud, och inte min storlek. Tack gud jag var stark nog för att veta mitt värde, och fortsatte att leta efter min 34W klänning trots att jag ifrågasatte om jag någonsin skulle hitta en. Jag debatterade länge om att öppna min egen brudklädbutik i min storlek, efter att mina erfarenheter klärde handla, men inget de sa till mig och inget dömande utseende kunde få mig att känna mig mindre. Mager eller tung Jag skulle gifta mig med min bästa vän efter 10 år. Mager eller tung Jag visste att jag skulle känna mig vacker på min bröllopsdag. Skinnig eller tung Jag visste att det skulle bli en dag som jag aldrig förfalskade ett av de bästa dagarna i mitt liv. Skinnig eller tung Jag var värd någon som älskade mig för mitt hjärta och inte min storlek. Låt aldrig någon känna någon mindre eftersom de inte är en storlek 0 eller vilket samhälle säger att de borde vara. Jag väljer att bli frisk eftersom jag älskade mig själv för att förändra mitt liv. Inte för att jag var missnöjd med vem jag var förut. Jag är super stolt över tjejen som kämpade för att få var jag är nu. Jag valde att bli frisk för mig, inte någon annan. Älska dig själv nog att leva ditt bästa liv börja idag! Obesetobeast dietbet fatgirlfedup fedup svett dans mål weightloss gym weightlossjourney diet extremeweightloss swolemate fitcouple instafit mat lowcarb countingcalories framsteg plussize effyourbeautystandards bröllop selflove weightlostransformation fatgirlfedupsdietbet fattofit transformation fitspo weightlostransformation
lchf viktnedgång dokument viktminskning på Instagram