kosttillskott viktminskning Donald Sutherland på sin Oscar-ära

bästa träning för viktminskning Donald Sutherland på sin Oscar-ära

TORONTO Donald Sutherland slog den röda mattan på Toronto International Film Festival fortfarande strålande från nyheterna om hans Oscar-ära, skämt om hur han förbereder sig för sin första Academy Awards bash.

Jag måste nog gå ner i vikt, den legendariska skådespelaren quipped lördag när han musade på kommande guvernörspriser. 11.

riktigt glad, jag var glad, sa Sutherland om att lära sig nyheterna när de arbetade i Rom på Danny Boyle begränsade serier för FX, allt, allting. hälsade fans och poserade för bilder som han ledde till en screening av hans senaste funktion, Leisure Seeker, med Oscars vinnare Helen Mirren.

De spelar ett åldrande par som slog vägen i sin vintage RV för ett sista äventyr som hälsa oroar sig in på dem.

På väg in i teatern kallade Mirren Sutherland Oscar-ära länge och erkände att han var avskräckt av sin långa karriär.

alltid ganska skrämmande arbetar med väldigt stora filmstjärnor som Donald, sade Mirren.

och jag var tvungen att tillbringa många timmar i en husbil tillsammans så det var säkert varje tillfälle att lära känna varandra. Jag älskade att arbeta med honom. Det var väldigt roligt, det var väldigt roligt,
kosttillskott viktminskning Donald Sutherland på sin Oscar-ära
det var ofta ganska utmanande men det var en underbar upplevelse. film italienska regissören Paolo Virzi, tillade att han och casten så glad och rörde sig när de hörde nyheterna.

tror att han helt förtjänar det, han en legend, arbetade han i sådana mästerverk, sade Virzi, som beskrev en dedikerad och detaljerad artist.

var så häpnadsväckande för mig att se hur intensiv och djup han kan vara, en strålande skådespelare som Donald Sutherland, förkroppsligar en människa och blir honom. Han var strålande och oförutsägbar och från sorg till glädje var han också rolig och gripande och rörande. varierande kreditlista inkluderar folk, smutsiga dussin, se nu, av Body Snatchers och Games franchise.
kosttillskott viktminskning Donald Sutherland på sin Oscar-ära