kalorier viktnedgång dotter förlorar nästan 300 pund tillsammans

träningsprogram gå ner i vikt dotter förlorar nästan 300 pund tillsammans

försökte olika program och spenderade mycket pengar, men ingenting hjälpte, berättar Biondo. Slutligen, när hon gick från bilen till kontoret vid hennes nya jobb blev för mycket, beslutade Biondo att det var tillräckligt.

var inte en bra bild för Ninna, säger Diana. visste att jag var tvungen att göra en förändring. När hon observerade sin mammaskamp och postoperativ framgång gav dotter Ninna verktygen och modet att omfamna en kirurgisk lösning för sig själv.

Sedan hennes process i mars 2015, hennes högsta år på gymnasiet, har Ninna förlorat mer än 110 pund.

folk trodde jag var för ung för att ha bariatrisk kirurgi, säger Ninna. för mig var det helt rätt beslut. Diana viktminskning har gjort det möjligt för henne att kasta hennes diabetes och medicinerna som används för att behandla det, tillsammans med mediciner för depression och ångest.

Båda är överens Ninna-förtroendet har stigit. Hon är nu på ett sju veckors studieprogram i Australien.

har alltid varit nära, men dela med sig av dessa erfarenheter har hjälpt oss att förstå varandra, säger Diana Biondo. ens berätta samma skämt.

det här med min mamma har definitivt hållit mig vettig, säger Ninna, som har valt en fullständig vegetarisk livsstil, medan Diana är vegetarian.

Lentilrätter, tofu scramble och vegansk tacos är några av Ninna staplar; mamma och dotter både njuta av veganska hundar och choklad med sötpotatisbönor, och Diana njuter av blomkål tater tots och tomat basilisoppa, som hon äter till lunch flera dagar i veckan.

Pasta och desserter är sällan på menyn.

Ninna är så engagerad i den livsstil som hon begärt en sovsal med kök på Michigan State University, där hon studerar journalistik, så hon kan göra egna måltider.

mellan skolan, skulle jag få kronisk bronkit två gånger om året, säger Ninna, som följer veganbloggar och YouTube-kanaler för inspiration. hasn hände sedan jag skar ut kött och mejeri. Mitt immunförsvar är ganska rockin.

Veri säger Ninna mognad har drivit sin framgång som en viktminskning patient och vegan.

många gånger med ungdomar, det fungerar bäst om föräldern kommer till mötet, säger Veri. Ninna var mer än kapabel att hantera saker på egen hand.

dieter är förknippade med bättre glukoskontroll, lägre kroppsmassindex och lägre risk för hjärtsjukdomar, fetma, diabetes och vissa cancerformer, säger Veri.

Diana tror att hon har kopplat till Beaumont Weight Control Center-personal har gjort det möjligt för henne att behålla sin framgång. tillbaka till viktkontrollcentret för att checka in och bli vägd hjälper mig att bli ansvarig, säger Diana.

Miller säger att det finns en växande trend mot viktminskningspatienter som omfattar vegan och vegetariska dieter bara för att gå ner i vikt men förbättra näringskvaliteten på deras kost och övergripande hälsa.

Tänk det bra Diana och Ninna har gjort det här som ett moderdotterlag och har ständigt stöttat varandra, säger hon.
kalorier viktnedgång dotter förlorar nästan 300 pund tillsammans