kalorier för att gå ner i vikt Domino s Pizza VD säger att kalorier i sjukvårdsreformräkningen utgör en ‘svår’ uppgift

vad ska man göra för att gå ner i vikt Domino s Pizza VD säger att kalorier i sjukvårdsreformräkningen utgör en ‘svår’ uppgift

Domino s Pizza kommuniserar aktivt med federala tillsynsmyndigheter för att bestämma hur man ska följa riktlinjer som fastställs av hälso- och sjukvårdsrevisionsräkningen som kräver att restauranger i kedjan ska lägga in kaloriinnehåll i deras menyer, säger bolagets VD i morse. och 4.126 utländska butiker, kanske måste installera menyer i sina butiker för att följa lagen.

‘Det finns 33 miljoner sätt att sälja en Domino Pizza, så det är lite svårt att komma fram till ett sätt att lägga kalorier i en meny för 33 miljoner sorter.’ Domino: s VD J. ‘Så vi jobbar fortfarande med det.’

Livsmedels- och drogadministrationen förra månaden gav fram förslag till riktlinjer som beskriver hur menyföreskrifterna skulle verkställas. Riktlinjerna sa att restaurangkedjor med minst 20 olika platser måste lägga upp kaloriinnehållet i menyalternativen senast den 23 mars.

Doyle sa att domino s möte med tillsynsmyndigheter för att diskutera hur bolaget kan följa lagen. Han skulle inte säga om dominoer hade bedömt hur mycket det skulle kunna spendera på nya menyer för att följa lagen.

‘Det är uppenbart att vi måste göra något,’ sa han. ‘Vi pratar fortfarande med folk i Washington. Jag var där förra veckan, jag går dit nästa vecka för att prata med dem om hur vi gör det.’

Doyle föreslog att Dominos online beställningssystem, som står för en fjärdedel av bolagets order, skulle vara ‘det bästa sättet’ att leverera näringsinformation.

‘Det är faktiskt mycket effektivt att göra det där,’ sa han. ‘Som människor beställer och de’ gör förändringar, kan de faktiskt se hur kaloriräkningen förändras baserat på hur de beställer där. Det förmodligen det bästa sättet. ‘

Domino s Pizza VD J. Patrick Doyle

Foto med tillstånd av Domino ‘s

Om räkningen kommer att skada försäljningen för saker som Domino s 580 kalorier MeatZZa Feast Brooklyn Crust Extra Large Slice som är en av de mest ohälsosamma skivorna pizza i landet, enligt The Daily Beast är oklart.

Men hälsoaktivister tror att tvinga restauranger att lägga kaloriinnehåll på menyer kommer att leda till att konsumenterna fattar hälsosammare val.

Fråga om huruvida han trodde att lagen var rättvis, sade Doyle: ‘Ja, det är verkligen rimligt. Om de gör det för restauranger, så borde vi inkluderas. Det handlar verkligen om att komma fram till en metod för att följa lagen.’

Domino s, som sysselsätter cirka 500 anställda vid sitt huvudkontor i Ann Arbor Township, rapporterade samma försäljningsökning med 8,8 procent under räkenskapsåret slutade den 20 juni.

Företaget drar nytta av en våg av intresse i dess omformade kärnpizza recept, som introducerades i december tillsammans med en stor marknadsföringskampanj för att ta in nya kunder.

TV-reklamerna under kampanjen innehöll Dominos anställda och bekräftade att företagets tidigare pizza recept var subpar.

‘Vi berättade för folk hur illa den gamla pizzaen var och det bröt igenom på ett otroligt sätt, och vi hade en absolut tår,’ sa Doyle.

Okej, här saken; Det är bra att ha näringsinformationen för att bäst kontrollera din diet. Men måste vi få regeringen att bemyndiga att varje restaurang gör denna information tillgänglig? Vi fortsätter bara att ge över till regeringen lite bitar av vår frihet eftersom något är trevligt att ha, kostar inte USA någonting eller påverkar bara eller kostar någon annan. Skulle det vara bättre att låta marknaden styra saker som detta? Om kunder krävde sådan information och en restaurang började leverera den och en annan kunde kunderna ge mer affärer till den som tillhandahöll vad kunderna vill tills den andra restaurangen ser det och börjar erbjuda samma service för att återvända sina kunder tillbaka. Det sättet som fria marknader fungerar. Att sättet FRIHET fungerar. När du inkräktar på någon annan frihet med fler regeringsmandat och fler regeringsbestämmelser, lider vi alla av en minskning av vår frihet. Att säga är trevligt att ha, kostar inte mig någonting, så låt regeringen tvinga den andra killen så att den inte påverkar oss på ytan,
kalorier för att gå ner i vikt Domino s Pizza VD säger att kalorier i sjukvårdsreformräkningen utgör en 'svår' uppgift
men när vi får denna regering att få mer och mer makt över oss en dag kommer vi att vakna och hitta att vi lever i en stridjacka med en okontrollerad regering som kan göra vad som helst som det önskar oss.

Efter att ha arbetat för Domino som multibutik Mgr, kan jag ärligt säga detta en nonsensisk lag som drivs av hennes höghet HEAD MOOCH Michelle Obama. Medan hon munches ner på hummer, räkor och mexikansk mat, vill hon oss till PEAS Varje pizza vägs medan den delas för $$ och kalorikontroll. En pizza är inte som en uppsättning MAC har en singel Dessutom förändras kaloriinnehållet under matlagningen, tro det eller inte ,, i stor utsträckning. Så vad är svaret? Folk beställer en pizza ,, för att det är en DIET-sak, det glädjande att njuta av, annars förutser jag att vi alla kommer att vara begränsade till sodakakor och vatten.

En klient, en ung pojke, hade hållits i en garderob hela sitt liv. Hans språk bestod huvudsakligen av grunts, grungor och några enkla ord. Innan han blev rädd var hans huvudsakliga matkälla papp.

När jag ser folk fussing över deras kaloriintag, vill jag kräka. Om de kunde se alla de saker de var skyddade för, saker som händer i sina egna städer, så kan de bara se exakt hur förvrängd och vred deras syn på verkligheten är, hur bakåt deras prioriteringar är och hur grunda de är.

Jag tycker det är roligt att de som hävdar människor är okunniga att veta vad en hälsosam mat är. Är snabb att springa till regeringen för att bota det problem de föreställer sig. Och de har inga problem med en regering som drivs av människor. Hur många soffpotatis är statliga anställda? Dessa samma okunniga människor kanske bara arbetar i samma regering som berömdes. Dessa regeringsälskare ignorerar utvecklingen. Människan är predisponerad för att söka upp feta livsmedel. Det handlar inte om att vara lat, det handlar om överlevnad. Om du är genetiskt kodad för att söka efter de livsmedel som gör dig fetare för att överleva vintrar med låga resurser, så söker du efter dessa livsmedel. Jag har ingen tvekan om att samma personer som hävdar att regeringen är svaret och använder ord som soffapotatis och lat är utan tvekan stolta över sina åsikter om mångfald och tolerans. Trevligt jobbfolk. Du visar din brist på resonemang och intellekt med dina tanklösa kommentarer. Förresten. Jag amerikanska indianen har problem i min stam med diabetes och fetma. Det för att vi är genetiskt programmerade att vilja äta feta livsmedel. Min vikt varierar från vår till höst. Varje vår går jag ner i vikt till sommaren. Varje fall lägger jag på mig. Vanligtvis ca 20 30 lbs. Ibland mer, ibland mindre. Så tack vare alla affischer som gjorde tanklösa och myopiska kommentarer. Jag önskar att du kunde gå i mina mockasiner i några år.

Jag antar att min kommentar var borttagen eftersom jag anklagade människor som inte vet att pizza innehåller mycket kalorier att vara mindre intelligenta. Vänligen kontakta mig och jag kommer gärna göra vad jag kan för att rädda dig från diabetes och fetma. Jag förlåt Om jag förolämpade några läsare genom att anta mer än en rumstemperatur IQ.

Låt se, i den här artikeln kunde Doyle: Visa storleken på Domino Pizza Show att de erbjuder variation på miljoner sätt. Tänk på att lagen är rättvis. Bjud in en possilbe-lösning (online-beställningssystemet). Annonsera MeatZZa (det ljus där det representerades är irrelevant). Visa att försäljningen har ökat. Visa att det nya receptet fungerar. Han kan till och med ha fått mer av det Jag såg. Företagen kommer ofta använda till synes negativa händelser som en anledning att komma in i nyheten av reklamegenskaper. Detta var en ganska effektiv användning av den strategin. Jag skulle vilja se en frekvensfördelning för de 33 miljoner sätten vad gäller vad som faktiskt beställs som kombinationer. Jag tror att de flesta kombinationerna skulle vara långt borta i svansarna.

För de som frågar varför regeringen behöver mandat utläggningen av kalorier, det för att den vanliga mannen inte är tillräckligt ljus för att veta vad som är bra att äta eller inte. Om regeringen inte tillhandahåller informationen kommer den vanliga mannen att äta sopor och öka de medicinska kostnaderna som vi alla betalar. Med detta sagt är frågan om folk kommer att ändra sina matvanor baserat på den information som lämnas. Med tanke på amerikansk benägenhet att vara feta soffpotatis är det ganska uppenbart att det vann göra någon skillnad. Studier har visat att företag som har lämnat näringsinformation tidigare har använt alla möjliga medel för att inte berätta sanningen. Vittne till och med Kellogg blir fångad REPEATED. Människor kan inte lita på att göra det rätta om det inte finns några påföljder för att göra fel sak, vilket har visats gång på gång. Därför måste regeringen vara involverad.

Det är sooooooooo absurt att flera miljarder dollar företag hävdar att de kan räkna ut ett sätt att berätta hur många kalorier som finns i de produkter som de säljer flera tusen gånger varje dag. Det är mycket enkelt Dominos, jag hjälper dig: En liten ostpizza har 1050 kalorier. Lägg till pepperoni, 250 kalorier. Lägg till extra ost 400 kalorier. Lägg till korv 400 korv. Lägg till lök 25 kalorier. Detta är en raketvetenskap. Pizzamakare räknar deras pepperonis,
kalorier för att gå ner i vikt Domino s Pizza VD säger att kalorier i sjukvårdsreformräkningen utgör en 'svår' uppgift
de väger deras svamp och korv. Dominos vet redan exakt hur många kalorier som finns på en medium pepperoni pizza med svamp och dubbel ost. De vet redan detta! Varför ljuger de? Varför dödar de problemet? Eftersom de vet att när människor räknar ut att deras måltider innehåller tillräckligt med kalorier för att mata en familj på tre för en dag, kommer folk att fatta rätt beslut och sluta köpa de framtida hjärtstopp som Amerika snabbmat restauranger serverar varje dag.