hur man går ner i vikt dra nytta av träningspass för två

bästa träning för viktminskning dra nytta av träningspass för två

När Paula Radcliffe vann New York City Marathon den 4 november, inspirerade hennes seger mer vördnad än vanligt. Hennes tid: 2:23:09. Hennes dotter: Född bara 91/2 månader tidigare.

Den 33-årige rapporteras ha tränat fram till dagen innan hon gick in i arbetet och började igen ungefär två veckor efter att ha fött. Radcliffe, av England, är en elitutövare. Hon hade förstklassig coaching och support, plus barnomsorgen som var nödvändig för att träna. Ändå kan gravida kvinnor använda henne som ett exempel på hur byggnadens styrka och uthållighet kan förbättra hur de upplever vad som förmodligen kommer att vara den mest fysiskt och känslomässigt skrämmande händelsen i sina liv, säger fitness- och graviditetsexperter i Santa Fe.

‘Paula Radcliffe är ett perfekt exempel på hur du kan vara aktiv medan du är gravid och gör det på ett sätt som är hälsosamt för både dig och din baby’, säger Christian Nardi, 35, Santa Fe.

Nardi går och pratar med henne. Chefen för kvinnans äventyrstidning, som riktar sig mot kvinnor som deltar i utomhussporter, är åtta månader gravid med sitt första barn och hon arbetar sex dagar i veckan. ‘På måndagar och onsdagar gör jag yoga; Tisdagar och Fredagar, det är Prenatal Pilates, och på torsdagar och lördagar går jag eller vandrar.

‘Jag har haft det bra under hela min graviditet’, sa Nardi efter en nyprenatal Pilates-träning på To Core Pilates. Inga bakverk, inga svullna ben, inga problem att sova. De obehag som många antar är nödvändiga graviditetsår. En del av Nardis erfarenhet. ‘Det har varit en så lätt process för mig, och jag antar att det är för att jag är aktiv.’

Det antagandet gäller för de flesta gravida kvinnor, säger Dr. Lynore Martinez, en föddeselkare från Santa Fe och gynekolog. ‘Jag ser konsekvent att mina patienter som tränar har en mycket mer positiv upplevelse i sina graviditeter, i arbetet och leveransprocessen och i återhämtningsfasen.’

Vandring, simning, yoga och Pilates är låga effekter, höga fördelar träningsplaner som Martinez uppmuntrar hennes gravida patienter att försöka. Gravida kvinnor som inte har några medicinska komplikationer bör få minst 30 minuters måttlig fysisk aktivitet på de flesta dagar i veckan, samma nivå rekommenderas för alla individer, enligt American College of Obstetrics and Gynecology.

De flesta gravida kvinnor tränar väldigt lite. Bara 16 procent av de gravida kvinnor i USA uppfyllde riktlinjerna för måttlig fysisk aktivitet år 2000, rapporterade Saint Louis University forskare i tidskriften Medicine Science in Sports Exercise.

‘Jag gillar att likna (graviditet) för att bära en 20 eller 30 pund ryggsäck helt plötsligt,’ sa Martinez. För att avvärja ryggsäckar kan en träningsplan så enkelt som att gå, hålla musklerna starka, sa hon.

Kvinnor som tränar regelbundet tenderar också att behöva mindre smärtstillande läkemedel under arbetet, säger Martinez. ‘De tenderar att tolerera smärta lite bättre,’ sa hon. ‘När du tränar när du’ huffar och puffar upp den sista kullen eller gör den sista träningen så är det inte alltid så roligt. ‘Det är samma som gäller arbetskraft och leverans. samma tankegång. ‘

Trots att träning verkar inte påverka arbetets varaktighet, har kvinnor som passar vanligtvis kortare trycktider under leveransen. ‘Du kan driva mer effektivt om du använder dina mag- och bäckensmuskler korrekt’, säger Maria Jurkat, ägare till To the Core Pilates. För det ändamålet innehåller hennes prenatalklasser kärnstärkningsövningar såväl som Kegels, vilket visar bäckenbotten.

Den kortare leveransfasen beror också på bättre uthållighet, sa Martinez. ‘Det är en träningspass som du har, du har dina ben häftiga och huvudet lutat framåt och du krullade runt din baby. Om du aldrig har utövat förut frågar jag dig att du ska göra en två timmars träning vid den tid då du ‘minst kan vilja göra det.’

Regelbundna yoga-utövare har också en fördel när trycket börjar, säger Linda Spackman, en instruktör på YogaSource. ‘Vi gör höftöppning som öppnar bälkens diameter upp till 25 procent.’ Det numret är signifikant,
hur man går ner i vikt dra nytta av träningspass för två
enades om Alece Carrigan, en tidigare registrerad sjuksköterska i obstetriksenheten vid St. Vincent Regional Medical Center. ‘Yoga poserar som squats öppnar bäckenet, och närmare arbetskraften, det här är mycket viktigt,’ sa hon.

Poser i prenatal yoga klasser kan ge lättnad från de vanliga obehagarna av graviditet som trötthet, illamående, förstoppning, hemorrojder, surt återflöde, svullnad och åderbråck, sade Spackman. Enligt ACOG hjälper regelbundna promenader, simning och aeroba övningar också att lindra dessa obehag, liksom de allvarligare förhållandena, såsom graviditetsdiabetes och graviditetsinducerad hypertoni.

Att vara lämplig ökar hastigheten på postpartumläkning och hjälper kvinnor att återvinna sin prepregnancy vikt snabbare.

‘Jag förlorade mest av min tyngd inom tre veckor,’ sade Fiona Wong, 42, som födde i juni och vars fitnessplan under graviditeten inkluderade prenatal Pilates och yogakurser. ‘Jag tittar på mina klasskamrater, och de tycks också gå ner i vikt snabbt. Men om man tar hand om en nyfödd dygnet runt var det ansträngande, kände jag mig alltid tillräckligt stark för att hantera det.’

Olika typer av träning verkar erbjuda olika grader av mental konditionering för arbete. Carrigan sa att av alla de fitnessplaner hon har bevittnat komma i spel på den stora dagen har yoga imponerat henne mest. ‘Yoga tar dig djupare in i dig själv. Du lär dig att slappna av. Om du lär dig så långt före det är det viktigt att ha ett lättare arbete än att vänta till sista stund för att försöka hitta hur man hanterar stressen.’

Fitness klasser leder också till vänskap. ‘Klasser är ett utmärkt sätt att träffa människor som går igenom samma saker som du är’, sade Wong, som flyttade till Santa Fe för ett år sedan från Singapore, där hon var TV-producent för MTV Asia. Hon sa att hon uppskattade chansen att jämföra anteckningar med andra gravida kvinnor. Eftersom prenatalklasser har gett vägen till postnatal träning, sa hon att de här förbindelserna varit viktiga.

‘Vi träffas ofta med våra nyfödda, delar våra berättelser och utbyter information om barnuppfödning. Till exempel samlas vi för potluckfester och går på vandring med barnen.’

Övning kombinerat med kamratskap är en potent kombination som kan minska eller till och med förhindra postpartum blues och depression, sa Martinez. ‘De neurotransmittorer i hjärnan som är förhöjda i träning har en positiv effekt på någon form av depressiv process. Och den klassrumsprocessen som människor går igenom en upplevelse tillsammans är mycket, mycket fördelaktigt. Mommy och jag typ av klasser främjar en stödjande miljö .’

Ett växande antal träningsläger i Santa Fe riktar sig till gravida kvinnor och kvinnor som nyligen har fötts. Följande är några av erbjudandenen i Santa Fe:

YogaSource, 982 0990, 901 W. Linda Spackman från YogaSource rekommenderar fitness DVD-skivor tillgängliga online av instruktörer Colette Crawford och Shiva Rea.

Dr. Lynore Martinez varnar att gravida kvinnor bör diskutera sina träningsplaner med sin obstetrikare eller barnmorska. Vissa kvinnor bör begränsa träning under graviditet om de har tillstånd som ökar risken för missfall, inklusive hjärtsjukdom och bär flera barn.

Dessutom borde gravida kvinnor lägga bort sina backar och sadlar, sa Martinez. Inte alla övningar skapas lika, och obstetrikare nix kontakt sport, som basket och hockey; ridning och utförsåkning, vilket ökar risken för ett fall; och dykning, vilket kan orsaka dekompressionssjukdom i fostret.

ArticlesWebber valdes Santa Fe borgmästare i fyra runda rankade val valSanta Fe visar sig i stadens första rankade val valResultat försenade timmar i stadens första rankade val valIn suit, anklagar den tidigare anställningen filmförbundets tjänsteman för sexuella trakasserierTrujillo s hemstad meddelande faller kort med väljareMayors första jobb borde skickas till staden clerkFour kvinnor kommer att tjäna på stadsrådet; Lindell re valdes för att vara förenad med nykomlingar Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos utvalda nya borgmästare Nyckeln till Webbers vinst: Noble väljareCouples 4 miljoner dollar donation till Railyard museumsprojektet landar dem namnge rättigheter
hur man går ner i vikt dra nytta av träningspass för två