hur man går ner i vikt Doktor talar om fördelar med nya alternativ för alternativ viktminskning

gå ner i vikt träning Doktor talar om fördelar med nya alternativ för alternativ viktminskning

JACKSON COUNTY, MS (WLOX) Övervikt är ett växande problem över hela landet. Mississippi är alltid överst eller nära toppen av listan över de senaste kirurgiska alternativen. Men nu finns det ett annat kirurgiskt alternativ som finns tillgängligt på kusten för att hjälpa människor att gå ner i vikt. Bariatrisk kirurgi är ofta ett sista utväg alternativ för patienter som inte har lycka till att förlora betydande vikt. Singing River Health System har lagt till en robot till sina bariatric kirurgi alternativ som läkare säger gör det lättare för patienter. De flesta vet att bariatrisk kirurgi kan leda till dramatiska resultat. Kustboende Pam Ferrill hade det för fem år sedan och förlorade 150 pund och hon har hållit den av. Det är framgångsberättelser som hennes och många andra patienter som har bariatrisk kirurg, Dr Jason Payne upphetsade introduktionen av Da Vinci-robotsystemet till hans kirurgiska alternativ. Han sa att den höga fetma och risker som är förknippade med det gör kirurgi till ett lönsamt alternativ för ett växande antal människor. ‘Fetma är direkt kopplat till alla typer av morbiditeter, inklusive hjärt-kärlsjukdom, diabetes, högt blodtryck, stroke . Med hjälp av roboten betyder det ofta färre snitt och en snabbare återhämtning än att använda traditionell laparoskopisk eller öppen operation. Det beror på att roboten förbättrar kirurgens förmåga . ‘Så det är större precision, större noggrannhet. Vi kan nå buken och visualisera buken bättre. Så bättre visualisering, ‘Payne sa. Payne sa att han utförde den första fullständigt robotte marmor bariatrisk proceduren på kusten i juli och har utfört flera fler med roboten sedan dess. Han påminner patienter att det inte är en komplett lösning. Det kräver definitivt livsstilsförändringar efter operationen. ‘Operationen hjälper dig att nå det målet, men det kräver att du ändrar dina matvanor, urval av mat och leder också en mer hälsosam livsstil och fortsätter att vara aktiv och träna’, sa han. sade att viktminskningen och hälsosammare livsstil efter operation leder ofta till att många av hans patienter inte behöver mediciner längre att kontrollera diabetes och högt blodtryck. Payne sade att någon patient med ett kroppsmassindex över 40 eller högre än 35 med andra ko-morbida tillstånd kan vara en kandidat för bariatrisk kirurgi.
hur man går ner i vikt Doktor talar om fördelar med nya alternativ för alternativ viktminskning