hur man blir smal snabbt Dotter inspirerar Upstate man att förlora nästan 200 pounds

att gå ner i vikt Dotter inspirerar Upstate man att förlora nästan 200 pounds

GREENVILLE, SC (FOX Carolina) En Upstate-man förlorade nästan 200 pund på knappt ett år. Scott Wood sa att han ändrade sin livsstil för att släppa ner vikten och inspirerades av sin dotter. Förklarat att en förälder kärlek till sitt barn är framför allt. Och då när hans dåvarande andra grader sa till honom att hon inte ville gå till en simningsfest för rädsla för att bli rolig om han tog av sig sin skjorta, visste han att han var tvungen att göra en förändring. Han sa att han var tyngst och vägde 515 pund , och hade svårt att hitta kläder i Upstate tillräckligt stor för att passa honom. Han försökte gastrisk bypassoperation för 10 år sedan. Men inom några år fick vikten tillbaka. ‘Jag skulle äta tills jag var helt full och hela tiden jag skulle sitta där och jag kunde inte vänta till min nästa måltid. Jag undrar var vi går, sa Wood. Han sa Han började med en timme om dagen, men nu kör han eller arbetar fyra timmar om dagen. Wood äter fortfarande lite av vad han vill, som hans två gånger om dagen Starbucks kör men han tänkte på hur mycket han äter och ser till att han bränner mer kalorier än han tar in. Han blev sårad när hans dotter, Morgan, nu 10, blev generad av honom så att han gjorde henne ett löfte. ‘När han gömde mig i sängen så natt, jag kommer ihåg att han sa, ge mig,
hur man blir smal snabbt Dotter inspirerar Upstate man att förlora nästan 200 pounds
ge mig ett år, och jag är mager, sa Morgan. Hon trodde på honom, och han gjorde det. Trä vände sig att dricka och äta allt han kunde för att springa. Han driver tre halvmaraton och en spartansk lera i det senaste året. Han sa att han nu har pengar för saker han vill ha, måste ta medicinerna han behövde förut och känns bra. ‘Människor ser på dig annorlunda. Människor behandlar dig Det är fantastiskt hur människor behandlar dig och hur saker förändras när du går ner i vikt, säger Wood. Morgan sa att hon var stolt över sin pappa och glada över att hon får träffa bergskusten med honom tillsammans med andra aktiviteter som han kunde hantera tidigare. Mest populära historierMesta populära berättelserMer >> Tim McGraw kollapsar på scenen i Irland konserter ConcertTim McGraw på scenen under Irland konsertuppdaterad: söndag 11 mars 2018 10 : 50 PM EDT2018 03 12 02:50:16 GMTFaith Hill, vänster och Tim McGraw går på scenen vid den 49: e årliga Academy of Country Music Awards på MGM Grand Garden Arena den 6 april 2014 i Las Vegas. (Foto av Chris Pizzello / Invision / AP) Tim McGraw kollapsade på scenen söndag kväll under en prestation i Dublin, Irland enligt hans fru Faith Hill, som tog upp publiken. Tim McGraw kollapsade på scenen söndag kväll under en prestation i Dublin, Irland enligt hans fru Faith Hill, som tog upp publiken. Föredrag: Misstänkt i fyrdelmord drabbats av att ha slagit familjen till dödsförelägganden. Misstänkt i fyrdelmordmord förefaller ha slagen familj till död Uppdaterad: söndag 11 mars 2018 21:41 EDT2018 03 12 01: 41:38 GMTSource: CCDC Den misstänkte som nämnts i Mount Pleasant quadruple-mordet verkar ha slog fyra familjemedlemmar till döds, enligt domstolsdokument. Den misstänkte som heter i Mount Pleasant quadruple-mordet verkar ha slog fyra familjemedlemmar ihjäl enligt domstolsdokument.Deputies söka VA man de säger dödligt sköt kusin i EasleyDeputies söka VA man de säger dödligt sköt kusin i EasleyUppdaterad: söndag 11 mars 2018 20:19 EDT2018 03 12 00:19:58 GMT
hur man blir smal snabbt Dotter inspirerar Upstate man att förlora nästan 200 pounds