gå ner snabbt i vikt på en vecka Dramatisk viktminskning med HCG-kosten

gå snabbt ner i vikt Dramatisk viktminskning med HCG-kosten

NewMeMD är en viktminskning och hälsoklinik som fokuserar på att behandla patientens kropp, såväl som sinnet, för att utan att ändra sinne, kommer långsiktig viktnedgång inte att vara möjligt. NewMeMD erbjuder medicinska och icke medicinska viktminskningsalternativ, lipo ljus kroppskonturering, aktivering av B 12-injektioner, fettblåsande lipotropa injektioner, kroppsinpackningar, näringstillskott och infraröda bastu sessioner.1. Vad står HCG för? HCG står för Human Chorionic Gonadotropin.2. Vad är HCG? Det här är ett hormon som finns Kvinnor producerar en stor mängd HCG under graviditeten, varför HCG är känt som graviditetshormon.3. Kan män göra HCG-kost? Ja, kosten kan användas av män eller kvinnor. Är det säkert för barn? Det är säkert, men jag rekommenderar att endast barn som har uppnått mognad använder denna diet.5. Hur många kalorier får jag äta per dag? Det ursprungliga HCG-protokollet är 500 kalorier per dag. HCG diet är specifik, och du kan inte äta bara något g som motsvarar 500 kalorier. Du måste följa HCG-kosten enligt instruktionerna.6. Hur länge måste jag vänta mellan runda 1 och 2? Du måste vänta 4 6 veckor från ditt sista injektionsdatum. Men den tid som behövs mellan runda ökar ju fler rundor du gör.7. Är HCG-kosten farlig? Nej. Det är 100% säkert.8. Ska jag sluta använda HCG under min menstruationscykel? Ja, speciellt under dina tungaste flödesdagar.9. Om jag fortfarande menstruerar, när är den bästa tiden att börja HCG? Dagen då din cykel slutar.10. Är jag mer sannolikt att bli gravid på HCG-kosten? Det är inte troligt, men det kan öka dina chanser något.11. Ska jag vara hungrig Äta bara 500 kalorier per dag Du kan känna lite hungrig i början, men det brukar gå bort inom de första dagarna.12. Hur mycket vikt kommer jag att förlora på HCG-kosten? Vanligtvis mister män ungefär 1 pund per dag. Kvinnan tenderar att förlora lite mindre (1/2 till 1 pund per dag) .13. Hur länge ska jag göra HCG-kosten? Det beror på hur mycket vikt du vill förlora. Du kan göra en 23 dag, 30 dag eller en 40 dagars runda HCG. Men på något sätt måste du fortsätta att göra 500 kaloridieten i 3 dagar efter att du slutat ta HCG.14. Kan jag träna på HCG-kosten? Om du inte är en ivrig utövare vid starten av HCG, bör du undvika allvarlig aktivitet på HCG på grund av den låga kalorin intakta under denna tid. 15 minuters promenad) .15. Kan jag dricka soda på HCG-kosten? Nej! 16. Kan jag äta andra livsmedel än de på HCG-dietlistan? Nej. Om du gör det kommer det att resultera i lägre viktminskning. Följ kosten exakt som skiss för maximal viktminskning.17. Hur lång är underhållsfasen, och vad kan jag äta medan den är på? Denna fas är typiskt tre veckor. Under denna tid undviker du stärkelse och socker (i grund och botten äter en ren kost) och kan återuppta en vanlig träningsrutin. Det är under underhållsfasen att din ämnesomsättning återställs.18. Måste jag göra Calorie Loading (Gorge) Days? Ja. De kalorier som fylls i eller gorge dagar bör göras, och om det görs ordentligt kommer du att förlora lite mer vikt än de som inte gör dem. Dessutom kommer hungern att minskas dramatiskt när du börjar 500 mg / dag HCG diet.19. Hur många dagar ska jag ladda kalorier? Dr. Simeons Original Protocol säger att du borde göra 2 kaloridata. Men du kan ladda kalorier i 1 eller 3 dagar innan du startar 500 mg HCG-kosten. Följ läkarens instruktioner.20. Kan jag göra HCG-kosten om jag har diabetes, högt blodtryck, hjärtsjukdom, sköldkörtelsjukdom eller andra medicinska tillstånd? Ja, kosten är säker för alla typer av medicinska tillstånd. en av anledningarna till att NewMeMD-laboratorierna ritas och en EKG är klar innan dieten startas. Och innan du börjar HCG-protokollet kommer du att utvärderas av läkaren.21. Kan jag göra HCG-kosten om jag är vegetarian? Ja, även om det tenderar att vara lite svårare att gå ner i vikt.22. Kan jag använda HCG-kosten för att förlora bara 5 pund? Medan du kan använda kosten för att förlora någon mängd vikt som du vill, rekommenderas det inte att använda det förlora mindre än 15 pund.23. Måste jag göra injektioner för att få HCG? Nej, det finns andra sätt som sublinguella droppar, pellets, tabletter etc. Vi har dock funnit att det enda sättet att få HCG i blodomloppet är tillfredsställande via injektioner, så det här är den enda metoden som erbjuds hos NewMeMD.24. Kommer jag att vinna Vikten tillbaka efter HCG-kosten? Om kosten är korrekt och du fortsätter att äta strax efter att du har fullgjort kosten, borde du stanna inom 2 pund av din slutliga vikt. 25. Skulle jag inte gå ner i vikt om jag bara skulle äta 500 kalorier per dag utan HCG? Ja, alla som förbrukar bara 500 kalorier / dag kommer att gå ner i vikt. Detta rekommenderas dock inte eftersom det gör att kroppen sätter in i svältläget. När detta händer kommer din kropp att bryta ner muskler för att överleva och hålla fast på varje kalori som förbrukas. HCG fungerar genom att bryta ner kroppens lagrade fett och släppa det i blodet. Denna frisättning av fett är vad din kropp överlever på medan HCG-kosten är. Viktminskningen på HCG är alltså viktminskning utan att förlora muskler eller gå in i ketosis.26.Denna händelse är värd av den amerikanska legionstolpen 250. Den är inställd till 11 maj 13 på 10950 Dauphin Island Parkway i Theodore. De amerikanska legionrörarna presenterar Southern Romp Rally. Denna händelse är värd av den amerikanska legionen Post 250. Den är inställd för 11 maj 13 på 10950 Dauphin Island Parkway i Theodore. Signatur Flaggskepp BurgerSignature Flaggskeppsborg Uppdaterad: Fredag, 9 mars 2018 12:44 EST2018 03 09 17:44:26 GMTO ‘Daly’ s kastar en stor firande för St Patrick’s Day! Börja med gröna ägg klockan 6:00 och fest hela dagen med levande musik och en Green Dress Run. Matt och Rob från O ‘Daly’ s Hole in the Wall, stoppad av Studio 10 för att göra deras utsökta flaggskeppsbesökare! O ‘Daly’ s slänger en stor fest för St Patrick’s Day! Börja med gröna ägg på 6: 00 och fest hela dagen med levande musik och en Green Dress Run. Matt och Rob från O ‘Daly’s Hole in the Wall, stoppad av Studio 10 för att göra deras utsökta signatur Flaggskeppshamper! Baldwin EMC för att vara värd för två blodkörningar detta SpringBaldwin EMC till Host Two Blood Drives denna vår uppdaterad: torsdag 8 mars 2018 1:45 EST2018 03 08 18:45:16 GMTBaldwin EMC erbjuder två alternativ för samhället att donera blod i vår. Baldwin EMC erbjuder två alternativ för samhället att donera Blood this spring.Classical Mobile Ballet: Spring Repertoire PerformanceClassical Mobile Ballet: Spring Repertoire PerformanceUpdated: Thursday, March 8, 2018 1:13 EST2018 03 08 18:13:12 GMTClassical Ballet of Mobile är redo för sin första vårens prestanda! Under vinterns konstnärliga riktning rop Corey, kommer CBM presentera sin Spring Repertoire Performance med Lily Ojea Loveland Aaron Melendres.Classical Ballet of Mobile är redo för sin första vårens prestanda! Under den konstnärliga riktningen av Winthrop Corey presenterar CBM sin Spring Repertoire Performance med Lily Ojea Loveland Aaron Melendres. Crab Avocado ToastCrab Avocado ToastUppdaterad: torsdag 8 mars 2018 11:39 EST2018 03 08 16:39:17 GMTCrab och en röd chili vinaigrette ger avokado toast till en helt ny utsökt nivå! Kock Gregory från Grand Hotel Resort delade detta krabba och avokado toastrecept på Studio 10.Crab och en röd chili vinaigrette ger avokado toast till en helt ny utsökt nivå! Kock Gregory från Grand Hotel Resort delade detta krabba och avokado toast recept på Studio 10.Help McKemie Place genom att delta i ‘Building Walls Band Party’ fundraiserHelp McKemie Place genom att delta i ‘Building Walls Band Party’ fundraiserUppdaterad: torsdag den 8 mars 2018 11 : 33:00 EST2018 03 08 16:33:36 GMTThe McKemie Place Women’s Shelter arbetar för att komma tillbaka på fötterna. I januari kraschade en SUV i främre delen av skyddet. Polisen säger att föraren förlorade kontrollen när han gick över Järnvägsspåren. Lyckligtvis var ingen insidan skadad men det lämnade skyddet utan en permanent plats att ringa hem. Du kan hjälpa till med skyddets återhämtning vid en rolig händelse. Jessica James och Hayley Praytor gick med i Studio10 med en uppdatering på bostaden och evenemangets detaljer:
gå ner snabbt i vikt på en vecka Dramatisk viktminskning med HCG-kosten