gå ner i vikt snabbt utan träning Domare nixes sångare Kesha s sexuella övergrepp mot USA

gå ner i vikt med proteinpulver Domare nixes sångare Kesha s sexuella övergrepp mot USA

FIL I denna 19 februari 2016 fil bild, popstjärnan Kesha, centrum, lämnar Högsta domstolen i New York. På onsdagen den 6 april 2016 kastade en dömd i New York ut hennes hatbrott och mänskliga rättigheter fordringar mot hennes tidigare producent Dr. Luke. Manhattan state. FIL I denna 19 februari 2016 fil bild, popstjärnan Kesha, centrum, lämnar Högsta domstolen i New York. På onsdagen den 6 april 2016 kastade en dömd i New York ut hennes hatbrott och mänskliga rättigheter fordringar mot hennes tidigare producent Dr. Luke. Manhattan state.

NEW YORK (AP) Popstjärnan Kesha hävdar att producenten Dr. Luke kränktes mänskliga rättigheter och hatar brottlagar genom att drog, sexuellt missbruka och känslomässigt plåga henne, avskedades onsdagen, med en domare som säger att våldtäkt inte nödvändigtvis är en handling av kön hat.

Manhattans högsta domstolen rättvisa Shirley Werner Kornreich styrde sig i platinförsäljningssångarens civilrättsliga konflikt med producenten som slog till, som förnekar sångarens anklagelser och inte har blivit belastad med något brott.

Keshas påståenden att Dr Luke kränkt hennes rättigheter genom att våldta och missbruka henne kan inte gå framåt eftersom de påstådda incidenterna hände utanför New York, sträcker sig längre än juridiska tidsgränser och inte uppfyller den höga juridiska baren för ‘avsiktlig tillflöde av känslomässiga nöd ‘, sade domaren.

‘Hennes påståenden om förolämpningar om hennes värde som konstnär,
gå ner i vikt snabbt utan träning Domare nixes sångare Kesha s sexuella övergrepp mot USA
hennes utseende och hennes vikt är otillräckliga för att utgöra extremt upprörande beteende som är oacceptabelt i ett civiliserat samhälle’, skrev Kornreich och tillade att Kesha inte sa att Dr Lukes påstådda attacker blev ansträngda av animus mot kvinnor.

‘Varje våldtäkt är inte en könsbegränsad hatbrott’, skrev domaren.

Advokater för ‘Tik Tok’ sångaren svarade inte omedelbart på begäran om kommentar till domstolen, som lämnade en del av Keshas påståenden om kontraktsproblem.

Advokater för Dr. Luke och Sony Music Entertainment hans partner i Keshas skivbolag, Kemosabe Records, och en svarande mot hennes påståenden nekade att kommentera.

Samtidigt appellerar Kesha ett tidigare vägran att befria henne från hennes kontrakt, dr. Lukes brott mot kontraktsanspråk mot henne är pågående, och det är också Kalifornien och Tennessee som är föremål för en process som omger en tvist som har kröpit igenom underhållningsbranschen.

Kesha fans har uppmanat Sony att bryta band med Dr Luke. Skaparen av en kommande PBS-miniserier om popmusik har sagt att han överväger att klippa scener med Dr. Luke, och Kesha har fått en utmattning av stöd från kändisar, bland annat Taylor Swift, Adele och Lady Gaga.

Kesha har sagt att hon inte kan arbeta med ett ‘monster’ som hon anklagar för att våldta henne för ett decennium sedan efter att ha givit henne ett piller som slog ut henne. Hon sa också att han mobbar henne att gå ner i vikt tills hon var så traumatiserad att hon utvecklade en ätstörning och tillbringade två månader på en rehabiliteringsklinik 2014.

Dr Luke säger att hon tillverkar anklagelser för att sully honom i hopp om att komma ut ur hennes femalbumkontrakt.

‘Kesha och jag var vänner i många år och hon var som min lillasyster’ skrev han på Twitter i februari.

Hans advokater noterar att under svärdfrågan i en annan rättegång år 2011 sade Kesha att Dr Luke ‘aldrig gjort sexuella framsteg’ mot henne eller gav henne dopdrogen som kallades ‘roofie’.

Hennes advokater säger att hon var för rädd för att han skulle prata vid den tiden.

Född Lukas Gottwald, Dr. Luke har producerat några av de största popstängerna under det senaste decenniet. Han arbetade med stjärnor som Katy Perry, Miley Cyrus,
gå ner i vikt snabbt utan träning Domare nixes sångare Kesha s sexuella övergrepp mot USA
Kelly Clarkson och Nicki Minaj.