gå ner i vikt snabbt blogg Dorchester Vad ‘s upp

hur många kalorier är ett kilo Dorchester Vad ‘s upp

West End Citizens Association värd lördag ‘One Hour Walking Tour på Historic High Street’ i Cambridge. Turer fortsätter varje lördag (det tillåter vädret) till lördag den 29 oktober på Long Wharf vid foten av High Street varje lördag. Bokningar är inte nödvändiga, men uppskattat. på HurlockPost 243. Alla veteraner är välkomna att delta. Ring 410 943 8205 för mer info. på Creek Deli i Cambridge. Besökare och nya medlemmar välkomna, oavsett deras medellång eller kompetensnivå. Dessa möten inkluderar gästtalare, rundabordsdiskussioner, utställningar, seminarier och mer. på Hurlock. Klasser innebär att sjunga salmer,
gå ner i vikt snabbt blogg Dorchester Vad 's upp
bön och en bibeln, ofta med gästtalare och speciell musik. Kaffe och bakverk erbjuds.

Hurlock

Fisk och räkor middag

Oktober på fredag ​​den 28 oktober. Ät i eller utföra. med musik av Tim the Tuneman. Lördag den 29 oktober. Det kommer att bli mycket roligt, mat, priser, spel, tårta äter tävling. För mer information,
gå ner i vikt snabbt blogg Dorchester Vad 's upp
ring 410 228 7334.