gå ner i vikt promenader Dr Oz Transformation Nation inspirerar 1M för att gå ner i vikt för

gå ner i vikt tabletter Dr Oz Transformation Nation inspirerar 1M för att gå ner i vikt för

Dr Mehmet Oz och hans folkhälsoprojekt har nettat 1 miljonte deltagaren. En av dessa deltagare kommer att vinna ett pris på 1 miljon dollar i maj.

Denna idé startades i september på sin show The Dr. Oz show, Oz har uppmanat tittare att delta i sin hälsoutmaning, gjort tillsammans med Weight Watchers. Antalet registranter har ökat stadigt till en punkt som Oz sa att han aldrig föreställde sig att programmet skulle nå.

Oz-programmet har sju steg, börjar med det enklaste: Berätta för en vän att få lite moraliskt stöd. Deltagarna blir ombedda att registrera sig med viktvaktare och gå till ett center för att få deras kroppsmassaindex beräknat. Andra steg inkluderar att ansluta till en läkare,
gå ner i vikt promenader Dr Oz Transformation Nation inspirerar 1M för att gå ner i vikt för
lära din familjens hälsohistoria, få mer sömn, hantera stress bättre och börja med nya fitnessvanor.

Detta är ett fantastiskt program som jag hade nämnt att 50% av alla cancerformer orsakas av livsstil. Oz använder denna unika idé för att få över en miljon människor att delta och förändra sin livsstil. Naturligtvis kan du också vinna $ 1 miljoner. Okej, våra regeringar har inte sådana tävlingar istället för lotterier. Vi skulle sannolikt spara de priser som ges borta i sparade hälsokostnader.
gå ner i vikt promenader Dr Oz Transformation Nation inspirerar 1M för att gå ner i vikt för