gå ner i vikt program Don gå med i ett gym utan att följa den här fem

hälsohem viktminskning Don gå med i ett gym utan att följa den här fem

Om du planerar att gå med i ett gym i den här månaden eftersom du bestämde dig för att gå ner i vikt eller komma i form, välj noggrant. Om du väljer fel gym kan du bränna genom mer pengar än nödvändigt för att bränna kalorierna eller låsa in i en plats som inte uppfyller dina träningsbehov.

Här är fem tips, med tillstånd av Better Business Bureau, för att välja ett gym.

Ta en rundtur. Se till att gymmet har utrustning, klasser och tränare du vill ha. Var uppmärksam på detaljer som städningens renlighet eller tillgången på Wi Fi. Ställ frågor och se till att du förstår reglerna. Fråga om upptagna tider, väntetider för utrustning, om klasserna kräver förhandsregistrering, tillgänglighet och kostnad för utbildare etc.

Fråga om gratis prov. Gym ger ofta ett veckoprogram för potentiella medlemmar. Gå på olika tider för att se hur trångt det är och om det finns en väntan på utrustning. Kolla in klasserna om de erbjuds.

Beräkna de sanna kostnaderna. Gym använder ofta speciella inledande erbjudanden för att uppmuntra nya medlemmar, men priset kan gå upp mer än du budgeterade när den ursprungliga perioden är över. Se till att du förstår vad de vanliga månadsavgifterna kommer att vara och vad de inkluderar.

Förstå villkoren. Läs kontraktet noga innan du signerar. Se till att alla verbala löften som säljs av säljaren är skriftliga. Vad som är viktigt är det dokument du skriver, så ta inte en säljare personens ord för det. Vad händer om du flyttar eller gymmet går ur drift? Kommer ditt medlemskap att förnya automatiskt i slutet av terminen? Kan du komma ur kontraktet helt och under vilka omständigheter?

Pennsylvania har en lag utformad för att skydda gym medlemmar.

Hälsoklubbslagen kräver gym som säljer medlemskap i mer än ett år eller som kräver att du betalar mer än en månads avgift på förhand för att lämna in en obligation eller ett kreditbrev med statens advokatverkets kontor. Obligationen är utformad för att säkerställa att det finns pengar för återbetalning vid behov. Gym kan sälja medlemskap på 12 månader eller mindre utan obligationer eller kreditbrev om de samlar in betalningar i lika månatliga avbetalningar.

Medlemmarna har rätt till bidrag om:

Ett gym stängs i mer än 30 dagar och ger inte en jämförbar anläggning inom 10 miles.

Du är invalid eller sjuk i längre än sex månader och kan inte använda minst en tredjedel av anläggningarna. Om mindre än sex månader måste ditt medlemskap förlängas utan kostnad för den tiden.

Du flyttar mer än 25 extra miles från gymmet och kan inte överföra ditt medlemskap till ett jämförbart gym inom fem miles av din nya bostad.
gå ner i vikt program Don gå med i ett gym utan att följa den här fem