gå ner i vikt frukost Dorothy Louise Wilson Wharton

lchf gå ner i vikt snabbt Dorothy Louise Wilson Wharton

Inte en sen till en händelse, Dorothy Louise Wilson, anlände innan hennes mamma kunde komma till sjukhuset, den första dagen av Vinter 1942, den fjärde av sex barn till Alvin och Frances Wilson. Och efter 109 dagar på denna jord utan kärlek i hennes liv, Richard Wharton, gick hon att vara med honom, den 11 januari 2018, med sin familj vid hennes sida. Per hennes begäran har kremation redan ägt rum. För att fira sitt liv kommer det att finnas en minnesservice onsdagen den 17 jan kl 2 på eftermiddagen på Gering Memorial Chapel med reverend Deacon Angela Jones officiellt.

Hon var uppvuxen med sina 5 syskon i Scottsbluff och i en tidig ålder utvecklat en enorm arbetsetik. Hon hade jobb på lokala restauranger och babysat för många grannar. Hon träffade sin man på 56 år i hennes tonåren och efter examen från Scottsbluff High, svepte han henne av fötterna och gick till gården, där de skulle stanna kvar till pensionen 2012.

Hon acclimated snabbt till lantbrukslivet och blev inte bara Rich fru, utan också hans partner. Hon hjälpte honom med mycket av gårdens arbete, samtidigt som han höjde trädgårdar, boskap och barn. Hon arbetade också utanför hemmet, för Harpstreet Beanery, Gering Bevattning, Brown Beanery och som lantlig postbärare.

Hon var aktiv i samhällen Lyman och Morrill, som en 4 H-ledare, skolfrivillig och sponsrar många av hennes barnaktiviteter. Hon organiserade öre karnevaler, pannkaka matar, skolan och 4 H resor.

Hon kämpade modigt och slog bröstcancer under 2001. Det blev hennes uppdrag i livet att hjälpa andra att kämpa med den sjukdomen. Hon var en tidig supporter till Hoppens Festival och mycket aktiv i den strävan förrän nyligen när sjukdom gjorde det svårt för henne att delta i aktiviteter utanför hemmet.

Hennes stolthet och glädje blev hennes 5 barnbarn som var i centrum för hennes värld. Hon gick till varje händelse möjligt och missade bara när det blev fysiskt svårt för henne att delta.

Under hans sista veckor i livet var det Dorothy som brydde sig om Richard tjugofyra timmar om dagen, så att han kunde leva hemma i värdighet och komfort. Hon stannade vid sin sida fram till sin sista timme. Hennes passerar kommer med stor sorg för de av oss som är kvar, men vi är tacksamma för den tid som vi hade med henne och tröstar in att nowshe och pappa är tillsammans igen. Hon överlevs av sin dotter, Robin och Dan Cushing, deras barn Alexie, Jessica och Michael, hennes son Michael Wharton och Lisa Scheppers och deras barn Zachary och Olivia alla Scottsbluff, hennes bror Newell och Linda Wilson of Colorado, syster Melody och Dave Twigg, bror i lagar Rob och Jo Wharton i hela Kansas, Jerry och Phyllis Wharton of Washington, syster i lagar Dorothy och Tom Walsh och Donna Honnicut från Scottsbluff, speciella vänner, Jennifer och Taylor Troxell, Mary och Lonnie Lockwood, Betty Foos, Shirley Cawiezel, LaMaar Scheppers och Becky Murdock, liksom många brorsdotter och brorsdotter.

Hon fortsatte i död av hennes man, hennes föräldrar, hennes syster Barb Wharton, bröderna Rod och AJ Wilson, brorson Steve och Brad Wharton, brorsdotter Cindy Wilson och svägerska Shirley Wilson.
gå ner i vikt frukost Dorothy Louise Wilson Wharton